kraluk Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Hej, zastanawiam się nad wyborem monitora do ~450 zł. Wstępnie wybrałem dwa modele: Philips 227E4QSD (IPS, 14 ms) BenQ GW2265HM (VA, 6 ms) Monitor będzie wykorzystywany do zastosowań domowo-biurowo-internetowych. Gry bardzo rzadko, a jak już to raczej starsze lub indie. Jak myślicie, który model będzie lepszy? A może lepiej zainteresować się czymś innym? Z góry dzięki za pomoc i wszelkie sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq123 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Z tych dwóch to benq, IPS może denerwować swoimi wadami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montex Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Niby jakimi? Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 (edytowane) Coż, jako że cena jest marketowa to za wiele nie pokaże ten ips, ale srebrzenie i zrąbaną czerń to każdy zauważy, na va tego nie będzie...poza tym jest wyraźnie wolniejszy, znaczy będzie bardziej smużył. Wszystko co nie strobuje to smuży ale tu będzie szczególnie widać. BTW http://www.dobreprogramy.pl/Jaro070/Recenzja-multimedialnego-monitora-na-matrycy-AMVA-BenQ-GW2250E,51179.html może to coś rozjaśni sytuację... Edytowane 21 Czerwca 2014 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kraluk Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Dzięki wszystkim za rady - najpewniej zdecyduję na Benq. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Niby jakimi? Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 Srzebrzenie i przy tym marna czerń. Co do tematu. Jak to ma nie być do gier to mógłby to być IPS, ale w tej cenie raczej bym nie pchał się w tą matrycę i wybrał VA Edytowane 22 Czerwca 2014 przez Devil 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montex Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2014 To mnie zmartwiłeś, bo w najbliższych dniach miałem kupić AOC i2369Vm z IPS (gtg 6ms). Czy na nim również te wady będą widoczne? Czy może w tej cenie lepiej TN/ VA ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq123 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2014 http://forum.purepc.pl/topic/358189-aoc-i2369vm/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...