pavełek Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Po pierwsze - instalacja najnowszych sterownikow, a nie tych co dodaja producenci, potem OC.Na grupie o sterownikach polecili mi Catale 3.4 To jak z tym anizo i AA ? masz ustawione AGP Fast Writes ? na jakim speedzie działa ci AGP ?Anizo?? A co to?? AGP Fast Writes włączone, agp na x4, AA wyłączony w benchmarku. z takim sprzętem po OC powinienes miec wynik okolo 10k e 3dmarku2001, bez OC - okolo 8000Właśnie tak myślałem. Aaaa i AGP w Bisoe ustawione albo na 128 albo na 256MB nie pamiętam. Anizo ----> filtrowanie anizotropowe AA-------> Antialiasing wszystko musi być wyłączone nie tylko w benchu ale też sterach :twisted: zakładka Direct 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_Man Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 A ja mam 5510 3dmarkóff czy to dużo?? z tym co poniżej..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 ja tam mam winde xp prof i nie narzekam, 3d marków mam spoko gry chodzą miałęm z 50 zwiech przez podkręcanie i kombinowania i ani jednego chckdska komp zawsze ruszył bez problemu, co do gier to wszytkkie nowe to i ta k pod nim chodzą, nie mam service packa żadnego a nie tkisch tam i jest spoko mam stery do płyty bez nich to koło 1/3 wolniej gry mi chodziły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_Man Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 "Kucyk" to może nie związane z tematem ale czy twój opis sprzętu, mianowicie "XP1700+@2300+ AXDA DLT3C (1467MHz@2300MHz)" odzwierciedla to co masz naprtawde w systemia, tzn chodzi mi tylko o 2300MHz=2300XP+ 8O . Albo se pomyliłes, albo wymysliłe nowe oznaczenia Antka ;)) Pozdr..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Wyłączyłem co się dało i wynik od razu wzrósł: 8293!!! Jak narazie jestem zadowolony. Ale na tych samych ustawieniach odpaliłem MoH i strasznie kiszkowata w porównaniu do wcześniejszego grafika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Wyłączyłem co się dało i wynik od razu wzrósł: 8293!!! Jak narazie jestem zadowolony. Ale na tych samych ustawieniach odpaliłem MoH i strasznie kiszkowata w porównaniu do wcześniejszego grafika.Tak już jest :cry: ale gra gitara bo wynik jest już GIT :twisted: więc problem rozwiązano 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 A ja mam 5510 3dmarkóff czy to dużo?? z tym co poniżej.....W/g mnie to jest akurat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 "Kucyk" to może nie związane z tematem ale czy twój opis sprzętu, mianowicie "XP1700+@2300+ AXDA DLT3C (1467MHz@2300MHz)" odzwierciedla to co masz naprtawde w systemia, tzn chodzi mi tylko o 2300MHz=2300XP+ 8O . Albo se pomyliłes, albo wymysliłe nowe oznaczenia Antka ;)) Pozdr..... Dzięki, to był krzaczek i to nie zły... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Co do wyniku - moim zdaniem albo nie zauwazyles ze masz wlaczone ustawienia quality (czyli AF i FSAA) albo pomyliles wersje 3dmarka :lol: Co do systemu operacyjnego - dlugo siedzialem na 98, potem musialem sie przesiasc na XP pro gdyz sterowniki kontrolera IDE na nForce2 (wersja 2.03) pod Win98se/me sa zrabane (czyt. nawet ich nie ma - ani na cd dolaczonym do mobo ani na sciagnietych z netu) Ogromna zaleta XP pro jest stabilnosc - wystarczy wcisnac ctrl+alt+del - pomaga na wiekszosc zwiech Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...