Skocz do zawartości
syty20213

Z510, Y510?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, przeglądam internet w poszukiwaniu laptopa który by mnie zadowolił wpadły mi w oko te 2 modele Lenovo, który z nich byłby lepszym wyborem? Zależy mi na laptopie do prac ogólnych (Internet, proste projekty w AutoCad, filmy, gry - raczej sporadycznie) Czy może w cenie do 2500zł jesteście w stanie polecić mi jakiś lepszy?

Pozdrawiam,

PS Z góry przepraszam za setny temat, ale czuje, że bez waszej pomocy ciężko będzie mi się zdecydować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najmocniejsza konfiguracja w tej cenie

http://www.x-kom.pl/p/161441-notebook-laptop-15-6-lenovo-y510p-i5-4200m-4gb-1000-dvd-rw-gt755m.html?partnerid=100180188&sm12=MTU=&ts=1403638770&token=3bc4660c76b9d38b00699136f679e65f

procesor i5, 4GB RAM (mozesz rozszerzyc do 8GB), najwydajniejsza karta graficzna w tej cenie, miejsce na dysk SSD M.2, mocna bateria 6-7h pracy, aluminiowa obudowa, podswietlana klawiatura

Edytowane przez kaijitsu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super, bardzo wielkie dzięki. A jeszcze jedno pytanie (mam nadzieję że Cię nie zdenerwuje) czy jeśli np. miał bym dołożyć 100zł to czy kupił bym coś powiedzmy "lepszego"? Chodzi mi o to, że czasami ludzie piszą "Lepiej dołożyć to 100zł i mieć na dłużej" Czy to już była by kwestia większego budżetu. I czy znajdę gdzieś tego laptopa z systemem?

Pozdrawiam

Edytowane przez syty20213

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic tam nie upchniesz, dysk twardy samemu zarządza sobie tą pamiecią. To jest zwykły cache jak w każdym innym dysku tylko większy i trochę szybszy

Ten 

http://www.x-kom.pl/p/161441-notebook-laptop-15-6-lenovo-y510p-i5-4200m-4gb-1000-dvd-rw-gt755m.html?partnerid=100180188&sm12=MTU=&ts=1403638770&token=3bc4660c76b9d38b00699136f679e65f

Jest tańszy niż ten z allegro

Edytowane przez kaijitsu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki wielkie za pomoc. Zależało mi jednak na dostawie kurierem, za którą musiał bym zapłacić 20zł, a na allegro dostaję dodatkowo myszkę, torbę (którą i tak bym musiał kupić) i pare gierek (assassina pewnie nawet i bym sprzedał)

Pozdrawiam

PS Bardzo miłe i pomocne forum. Będę starał się polecać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi