Przemek94 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2014 Witam! Pewnego razu postanowiłem z ciekawości sprawdzić jakie ustawienia oferuje Kontrola rodzicielska. Po wszystkim oczywiscie wyłączyłem to narzędzie. Od tamtej pory po uruchomieniu komputera, w tray'u pojawia się ikonka kontroli rodzicielskiej i dymek z komunikatem: "Co najmniej jedno konto administratora nie ma hasła...". Jak to wyłączyć? W usługach kontrolę mam całkowicie wyłączoną, a w opcjach kont użytkowników i samej kontroli nie znalazłem nic co mogłoby naprawić mój problem. Wiem, że można to obejść np. nadać hasło, wyłączyc UAC, jednak nie lubię obchodzic problemów, ale eliminowac ich źródło. Gdzie ten "dymek" siedzi? Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldSnake Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2014 Spróbuj - Panel sterowania\System i zabezpieczenia\Centrum akcji\Zmień ustawienia Centrum akcji - kontrola konta użytkownika - odznacz. Później restart. Powinno pomóc. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...