janekwisniewskipadl Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 Witam, Zrobiłem dwa dni temu Raid 1. 2x1TB. Wrzuciłem tam 200GB danych i po 5h przez jeden program zawiesił mi się HTPC. Od czasu restartu mam w Raid komunikat Initialize. Poczytałem na Google i on niby tam sobie coś naprawia, tylko nie wiem za bardzo co. Komputer 48h online, ludzie pisali, że kilkanaście godzin i powinien sobie naprawić cokolwiek tam robi. Jakieś rady czy mam od nowa Raid stawiać? https://www.dropbox.com/s/lmqddox69izfl1t/2014-06-26%2008.49.37.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2014 Witam ponownie, nie spotkałem się na google z taką informacją, ale u mnie przy WD Blue 2x1TB w Raid 1 trwało to ponad 72 godziny. Już po problemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...