xor Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Jak ktos cos interesujacego ma do powiedzenia o tym panelu, to prosze sie nie hamowac :) Czas reakcji : 16ms Cena : 1249PLN Jak dla mnie bomba ! Tylko wielkie pytanie : jakiego typu jest ten panel ? Mam nadzieje, ze II... Na stronie producenta nie zauwazylem infa na ten temat, ale moze jestem slepy :) Co poniektorzy zauwaza, ze juz od 2 miesiecy glendze o nowym monitorze - i teraz zakladam kolejny watek (juz 3 :)) - tym razem zastanawiam sie, czy nie szarpnac sie na ww panel :D Niezdecydowany jestem, a tak prawde mowiac to juz to podchodzi pod asekuranctwo :roll:... ale co tam - jak kupowac, to dobrze :!: A jak nie on, to NEC FE791Sb, i kropka. Niestety, grafa tylko r9500pro (wszystko przez plyte...). Amen. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman70 Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Mam model fp 567, trochę chyba nowszy i jestem bardzo z niego zadowolony. tą firmę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...