Piotr90pr Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 Cześć chciałbym się dowiedzieć czy jest taka możliwość podłączenia monitora z głośnikami do komputera np. żeby mi chodziła muzyka włączona na komputerze i była słyszalna z głośników monitora a nie z moich słuchawek ? I mam jeszcze pytanie jaki kabel kupić ponieważ wyskakuje mi podłącz kabel audio ? podpowiedzcie coś bo bym juro kupił ten kabel ja jakiś cze ba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr90pr Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2014 podpowiecie coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2014 Cześć chciałbym się dowiedzieć czy jest taka możliwość podłączenia monitora z głośnikami do komputera np. żeby mi chodziła muzyka włączona na komputerze i była słyszalna z głośników monitora a nie z moich słuchawek ? ... po to są, by ich można było użyć ;) I mam jeszcze pytanie jaki kabel kupić ponieważ wyskakuje mi podłącz kabel audio ? Do mojego monitora, potrzebny był mini-jack stereo - mini jack stereo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...