andrew777 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2014 Przez ten temat kupiłem całkowicie poniżej przeciętnej Of Orcs and men. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 (edytowane) Kupiłem niedawno tą grę. Stwierdziłem, że będę grać na poziomie goblin bo jak znam siebie to drugi raz już gry przechodził nie będę. Generalnie wszystko jest ok, ale mam problem z parowaniem ciosów. Dowolny strażnik, który mnie atakuje łapie mnie i zabija. Steruję padem. Wydaje mi się, że na początku, jakoś udało mi się odeprzeć jeden atak. Teraz choćbym nie wiem jak często próbował to i tak zaliczam zgon. Możecie mi podpowiedzieć co z tym fantem zrobić? EDIT. Na początku gry jest samouczek dotyczący parowania ciosów, który można przejść na dowolnym poziomie trudności jednak na dalszym etapie gry, na poziomie goblin każde starcie z przeciwnikiem kończy się śmiercią. (to tak gdyby kiedyś ktoś szukał) Edytowane 22 Listopada 2015 przez hot_lopez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...