esspero Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2014 Witam mam problem . Ściągnąłem 3dmarka 11 ze strony http://www.dobreprogramy.pl/3DMark-11,Program,Windows,21900.html 32 bit i nie mogę zainstalować. Mianowicie wyskakuje mi pole ze wersja programu jest niezgodna z wersją Windowsa 7 64 bit home premium . Czy ktoś wie o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2014 Ściągnij po prostu z innego źródła na początek. Pomogę ci Oficjalna strona 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2014 albo ze steama Tapatalk 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esspero Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 Dzięki :) mam nadzieje że nie ściągnę na darmo drugi raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 Gadasz jak byśmy żyli w czasach połączeń wdzwanianych i modemów 56k. Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esspero Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 Sorry baby iplus z limitem 10gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...