Takatsuki Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 (edytowane) posiadam karte r9 290 i ma wejście dvi-d, ale ja tymczasowo posiadam monitor ze starszym złączem analogowym. posiadam przejściówkę dvi, ale ona nie pasuje i tutaj moje pytanie, czy istnieje możliwość podpięcia tej karty pod taki monitor? Edytowane 2 Lipca 2014 przez Takatsuki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 Tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 Karta ma 2x DVI-D, nie podłączysz monitora po analogu. Przejściówka podchodzi pod DVI-I. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takatsuki Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 Czyli jednak nie ma, a ja wczoraj szukałem jak głupi. A czy jest może przejściówka dla hdmi? a jak nie ma to trudno, przeboleje te kilka dni:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 HDMI, tak jak i DVI-D, to stricte cyfrowy interfejs. DVI-I posiada dodatkowe piny odpowiadające za przesył sygnału RGB, dlatego do nich istnieją przejściówki na D-Sub. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takatsuki Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 No to trochę szkoda. Kupić nowy komputer i nie móc korzystać z jego pełnej mocy, bo jadę na z integrowanej grafice xD to nie zły ból. No ale i tak mam nadzieje nie zwariuje przez te kilka dni :) W każdym razie dzięki za bardzo istotne info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 A tv a hdmi nie masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...