Chlebu Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 Witam, Orientuje się ktoś jak z poziomu języka programownaia (C/C#) dostać do danych z czujników na płycie głównej? Z everesta mam adres pod jakim jest scalak i typ czujnika. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 Jeżeli znasz adres to możesz spróbować się do niego dostać, chociaż wątpie aby ochrona pamięci na to pozwoliła. Wg mnie gdzieś musi być api które pozwoli ci odczytać te dane, trzeba poszukać dostępu do api ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlebu Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2014 Hmm natrafiłem na pojęcie WMI i ThermalZone. Czy jest ktoś kto się tym bawił i podpowie jak zacząć? Jak to się ma do odczytu temperatury z czujników na karcie graficznej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...