dem Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2014 (edytowane) Cześć. Co polecicie do nowego devila? Cena 150-200zł. Procek będzie pracował między 4,3, a 4,5GHz. Płyta Asrock Z97 Extreme, buda Silentium PC X60, więc wejdą wysokie coolery. Fajnie byłoby, gdyby montaż był w miarę prosty, bez wyjmowania płyty. Jakie macie zdanie o SilentiumPC Grandis XE1236? Pozdrawiam. Edytowane 3 Lipca 2014 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2014 Chłodzenie standard czy Thermalright HR-02 Macho Rev. A albo trochę droższa wersja Black White . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2014 Czy do montażu tego coolera, trzeba wyjmowaćpłytę z budy? Czy ma backplate? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2014 Tak, ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2014 (edytowane) trzeba wyjmowaćpłytę z budy? Raczej nie. Płyta Obudowa ma otwór w tacce. Edytowane 6 Lipca 2014 przez Klaus Powód edycji oczywisty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2014 Raczej nie. Płyta ma otwór w tacce. chyba obudowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2014 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2014 Niestety w SilentiumPC Gladius X60 otwór ten nie pokrywa się w całości z miejscem na backplate. Więc czeka mnie wyjmowanie wszystkich bebechów.... i pomyśleć, że kiedyś to uwielbiałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reedock Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2014 Mnie też zaczęło irytować wyciąganie wszystkiego więc znalazłem rozwiązanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...