M@rT!N Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Czy wie ktos jakiego dobrego programu uzyc zeby schlodzic procesor tylko tak zeby mi nie trzeszczala karta muzyczna (SB128) na Winampie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Sproboj WPCREDIT, u niektorych tez trzeszczy ale moze bedziesz mial szczescie, ja narazie trzeszczenie napotkalem na KT133a (+ten program). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Wszystko jest dobrze znalazlem ten program na h-oda.com ale o co tam chodzi(pisze ze to jest Konfiguracja PCI) jest to na pewno ten program. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Bede szczery do bolu ;) juz niechce mnie sie tego opisywac musisz skorzystac z wyszukiwarki po forum http://tweak.unspl.com/forum/search.php i odnalezc, opisywalem to kilka razy. Jestem w trakcie (powoli bardzo z braku czasu, jakos 5 linijek dziennie ;D opisywania tego i wrzuce na tweak'a bo czesto o to ludzie pytaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...