Zbyl Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Proszę o pomoc! Podczas logowania do Win Xp prof. następuje samoistna zmiana definicji klawiatury tak, że zamieniają się klawisze "z" z "y" (klaw. polska maszynistki?) po zalogowaniu się wszystko wraca do normy, ale po normalnym zamknięciu systemu defnicja klawiatury znów się zmienia i tak w kółko, wylogowanie się podczas pracy nie powoduje tych problemów. W systemie zostawiłam wyłącznie ustawienia języka: polski-polski programisty. Czy ktoś zna rozwiązanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Ja zawsze usuwam wszystkie uklady klawiatury, pozostawiajac tylko Polski - Polski Programisty... Moze to cos pomoze. Sprobuj usunac i zobacz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyl Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 zostawiłem w ustawieniach tylko polski-polski programisty i du.. nadal to samo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Naprawde nie wiem, nie pracuje zbyt duzo w XP. Myslalem ze moze to pomoze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 No to chyba jedynym rozwiązanie jest format. :) ...ale czy warto dla takiego czegoś. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyl Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Bardzo dziękuje za pomoc, jakoś będę musiał się pomęczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...