ExE Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2014 Witam, mam problem ze swoim deusem g1 600w który ma półtora roku. Nigdy nie sprawiał problemów zawsze napięcie jak skała stabilne aż do wczoraj jak postanowiłem sobie odkurzyć na steamie Euro truck symulator 2. Zaraz po uruchomieniu gry zaczyna zasilacz piszczeć(nie wiem jak nazwać ten dźwięk ale na 100% wydobywa się z zasilacza gdyż zatrzymywałem wszystkie wentylatory w obudowie. Czy da się temu jakoś zaradzić? może jakieś maty wyciszające? Nie jest to dźwięk głośny ale słyszalny i przy dłuższej grze doprowadza do szału a samej gry nie mogę dać głośniej gdyż piętro niżej śpi małe dziecko a ja mam suba, który napierd... bez opamiętania. Oddałbym na gwarancje i nie byłoby tematu ale podczas remontu... zgubiłem papiery na zasilacz i obudowę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2014 Włącz V-SYNC to piszczenie powinno zniknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExE Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2014 synchronizacje w każdej grze wyłączam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2014 (edytowane) Dlaczego? Po co wyłączać synchronizację w takiej grze jak ETS2? Inaczej będzie piszczeć dalej Edytowane 5 Lipca 2014 przez kaijitsu 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExE Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2014 Ok spróbowałem i na razie nie piszczy zobaczymy po dłuższej grze :) Wyłączam bo wtedy więcej fpsów jest :wink2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2014 ETS jest grą, w której nie potrzeba milion fps ;) To nie szybka strzelanka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExE Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2014 60 to dla mnie minimum jeśli chodzi o symulatory :) Ale nie mniej dzięki za pomoc. Jak się pojawi piszczenie trzeba będzie myśleć dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COOLINGpl Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2014 Piszczenie w jednej grze to bardo rzadki przypadek i włączenie V-Sync naprawdę jest tutaj jak najbardziej wskazane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...