Urban09 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) Witam! Z góry przepraszam jeśli był tu taki tema, ale nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi na ten problem.Otóż. Posiadam kartę Nvidia GeForce 310M i nie mogę zaktualizować jej sterowników. Gdy próbuję je zainstalować ręcznie, poprzez pobranie ze strony Nvidia wyskakuje błąd widoczny na 1 screenie.Gdy próbuję zainstalować sterowniki z Menadżera Urządzeń pod koniec występuje problem z 2 screenu "Odmowa dostępu"Co trzeba zaznaczyć w menadżerze urządzeń nie mam zapisanej karty jako "Nvidia..." tylko "Nieznane urządzenie"Próbowałem już odinstalowywania sterowników i instalacji ich starszych wersji ale to również nic nie daje.Proszę o pomoc :)EDIT:Dodam że okna otwierają mi się w spowolnionym tempie, a podczas gry w Counter Strike moja postać porusza się powoli i est cała spowolniona. Do tego nie mogę zmienić jasności ekranu i mam ograniczone opcje rozdzielczości czego wcześniej nie miałem Edytowane 7 Lipca 2014 przez Urban09 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2014 Tam są dwie karty graficzne, czy tylko ten gf310m? http://www.nvidia.pl/download/driverResults.aspx/76027/pl Notebooki z technologią Hybrid Power nie są obsługiwane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urban09 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2014 Tam są dwie karty graficzne, czy tylko ten gf310m? http://www.nvidia.pl/download/driverResults.aspx/76027/pl Tylko gf310m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2014 Więc problem nie leży tu. Pobierasz odpowiednią wersję 32/64bit? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urban09 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2014 Więc problem nie leży tu. Pobierasz odpowiednią wersję 32/64bit? Tak, na 100% mam 64bit i tą wersję pobieram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urban09 Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2014 Problem rozwiązany, wystarczyło pobrać Nvidia Experience i ściągnąć stamtąd. Temat do zamknięcie, dziękuję za pomoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...