Fiver Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2014 Cześć od jakiegoś czasu mam problem ponieważ piszczy mi komputer jest tak że piszczy (1-2-3 przerwa 1-2-3 przerwa 1-2-3 przerwa), i tak z 5-6. Poczytałem na internecie że są to dźwięki z biosu, tylko nie wiem co one oznaczają błąd pamięci, karty graficznej, mam Award Bios. Dzięki z góry z pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2014 najprawdopodobniej błąd pamięci ram, zamień miejscami, lub spróbuj z jedna kością, sprawdź tempy, jak kręcisz to obniż zegary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiver Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 zrobiłem tak i nic lekko poruszę komputerem lub biurkiem to piszczy (1-zacina się, 1-2-3 przerwa i tak dalej do 5-6 razy), mam też jak na początku włączam komputer to wiatraki strasznie głośno chodzą lub jak by chciały z obudowy wyskoczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 Hmm mój chomik piszczy jak jest głodny;) A tak poważnie nie pozostaje ci nic innego jak sprawdzić dobrze mobo (kondensatory) najlepiej całość zdemonotować i montować bez hdd, z jedna kością ram itd.Oczywiście zakładam że mówimy o piszczeniu podczas testu POST a nie w windowsie np. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiver Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 Jak używam normalnie windowsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 Na rozwiązaniu problemu raczej ci zbytnio nie zależy. Inaczej podał być pełną konfigurację komputera. Zanim cokolwiek napiszesz.. Piszczy od momenty włączenia? Po jakimś czasie, np. 5 minutach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...