Rigen Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2014 Witam mam problem z BSOD'ami. Mianowicie wczoraj mialem ich pięć (5!) w bardzo krotkim czasie. Czytałem że to przez sterowniki, a więc zainstalowałem najnowsze ale to nic nie dało, wywaliłem antywirusa - nic. Zdjęcie BSOD'a: Specyfikacja: Goodram 8b, i5 3570k, SPC Deus 600W 80plus bronze, MSI Z77A-g45 Gaming, dysk 1tb seagate oraz gigabyte gtx 760 OC 2gb gddr5 Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2014 Podejrzewam że problem jest z kartą sieciową E2200 a konkretnie jej sterownikami , przynajmniej tak mówi Google - wpisane nazwy pliku .sys wywala tematy na temat tej karty i laptopów MSI , ty możesz mieć podobny problem . Wyłącz kartę i sprawdź jak się zachowuje komp , możesz też zaktualizować sterowniki do niej lub wgrać starsze . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigen Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2014 Wyłączyłem kartę, przez 2 h komputer po prostu stał włączony. Nie wyłączył się. Zaktualizowałem sterowniki do najnowszych, niestety nie pomogło. Odinstalowałem je zainstalowałem ręcznie a nie za pomocą menadżera i od wczoraj nie mam bluescreenów. Bardzo dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...