Bronson Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2014 Witam, zakupiłem laptopa bez systemu operacyjnego, kiedyś na nieco starszych lapkach instalowałem system czy to XP czy to Viste czy 7, z Boot Menu wybierałem źródło, wkładałem płytkę i instalacja szła. Tutaj niestety mam problem... Wpierw po włożeniu płyty do napędu wyskakiwał mi komunikat "efi dvd/cd rom has been blocked by the current security policy", po pewnym czasie, poczytaniu nieco internetu problem ten rozwiązałem, ale znów stanąłem w miejscu. Laptop się odpala, następuje rozruch z napędu, wpierw wyskakuje komunikat o ładowaniu plików windowsa, pasek ładowania ładnie idzie naprzód i po załadowaniu wyświetla sie komunikat - Uruchomienie Windows - no i tak już zostaje, próbowałem wykonać parę podejść i najdłużej z takim komunikatem wyczekałem 40 min... i nie wiem co dalej, przeszukiwałem internet jednak nie znalazłem rozwiązania swojego problemu...może będzie w stanie mi ktoś pomóc? Z góry dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...