kuli Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Od pewnego czasu , mój komputer zawiesza się , dałem go 3 razy na gwaracje pochodzil 2 tygodnie i znowu , zawiechy. Za kazdym wymieniali mi tylko Wentylator, czego to moze byc wina. Zawieszanie wyglada , jak screan , nie moge ruszyc myszką , ale to co jest na ekranie jest widoczene. Moja karta graficzna ATI REdono 9000 PRO oraz procek Ath XP 2000+ 0,18 microna . Prosze o pomoc bo ja juz nie wiem co mam robic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 a ajki masz zasilacz skad wiesz że to płyta może memorki a może poprstu masz myszke uszkodzoną i ona zawiesza ci komputer własnie ostatnio tak miałem i jade na straej myszce HP :( qtra jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>iana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuli Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 z mysszka nie masz racji bo by klawa dzialala i by reagowala wiec to cos innego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuli Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 ram jest sprawny i dysk na pewno tez wykonywalem gruntowne testy specjalnymi programami. Moze to byc cos z prockiem , moze gdzies jest nadpalony albo cos hmmm nie iwem ... Wiadomo ECS ta nazwa mowi sama za siebie ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 To po co kupowałeś tego ECS skoro mowisz że to szajs ?? A tak na marginesie mysz może zawisić kompa jak nie wierzysz to odłącz i dołącz ją kilka razy na włączonym kompie a co dopiero jak ma jakieś spięcie w środku. Ja bym stawiał na zasiłke podaj jakie masz napięcia. Jakimi programami testowałeś RAM ? i HDD ? nie mówie że nie ma takiej opcji i że na 100% to nie mobo ale raczej bym szukał gdzie indzień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuli Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 HDD testowalem specjalnym programem servisowym Maxtora do dyskow. a Memory juz nei pamietam , ale testy byly gruntowne bo pamietam wykonywaly sie z 1,30 h ECS kupywalem z rok temu kiedy jeszce nie wiedzialem co to jest ( tanie to wziolem) Mam nadzieje ze to myszka . Napięcie jedno wychyla sie od normy jest -13,24 V ale nie wiem do czego ono idzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 walnij nowy biosik coś tam poprawiali panowie z ecsa w temacie pamięci z tego co pamiętam ;-) i pozbadź się tego szajsu miałem 2 tygodnie dłużej nie wytrzymałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 z mysszka nie masz racji bo by klawa dzialala i by reagowala wiec to cos innegonie nie mm racji tylko mam bo myszka robi mi kompletny zwis kopa wiemco gadam :) jeszcze nie jest ze mną tak źle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 -13,4 8O to idzie na wszystki komponenty od MOBO po HDD, CDROM itd więc może mięszać. Zwłaszcza pod obciążejniem. Najlepiej włącz w MBM (albo w czym tam urzywasz) zapisywanie do pliku i po restrcie luknij do dziennika cogaczysz wtedy czy nie ma jakiś skoków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 a ja mam ECS i wsio gra ::jak narazie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...