cavarr Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Jaki jest najlebszy program do sprawdzania badów (uszkodzonych sektorów ) dysku. Własnie padł mi WD 80GB 8MB. :( :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 odpiście coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 scandisk ?? :P diskkeeper ?? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 win 2000/NT,XP czy podobne cudo.. ;) start-- uruchom i wpisujesz: cmd , dalej wpisz c:/chkdsk /? i masz pełne inf.. ;) JA korzystam z tego bo jest jednak lepsze od tego scan icka którego juz wogole dano na oczy nie widziałem. Bady znalezc jest bardzo łątwo wiec nei wiem w czym problem.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zip_macieq Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Dobry tesz jest norton utilitys 2002 i 03 jest dobry nie tylko do informacji o dysku a także do innych profilaktychnych żeczy Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Ja bym goraco polecil Norton Disk Doctor (NDD) z pakietu Norton Utilities/Norton System Works. Do naprawy badow HDD Regenerator Pro... lecial przez noc na takim Fireballu 12GB gdzie bylo moze z 200KB badow. Z rana przecialem za pomoca NDD i ten zadnego bada nie znalazl (a wykazywal wczesniej kilkanascie). Zreszta masz dysk na gwarancji, wiec nic nie kombinuj tylko nies go do sklepu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 zassij sobie programik ze stony wdc (data lifeguard v10.0) >>> http://support.wdc.com/download/#dlgtools Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 najlepsze co widziałem to programik dosowy z interfacem graficznym MAXTOR'a. super, full wypas itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Mowie tez o NDD dla DOS... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...