Elvis799 Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2014 Zakupiłem Samsunga Galaxy S5 ,moja karta micro sim nie obsługuje LTE więc jak mi wiadomo muszę iść do salonu zarejestrować numer i tu zaczynają się schody bo do tego potrzeba dowodu osobistego a mój stracił ważność kilka miesięcy temu :) coś wiecie czy w salonach zwracają uwage na termin ważnośći? Mam orange pop na karte i chce tylko duplikat mojej ,żadnej umowy o abonament nie będe podpisywać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2014 Wątpię by na to patrzyli - ważność dowodu osobistego to zbędna fanaberia. Zresztą jak nie jeden salon, to drugi. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis799 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 Wątpię by na to patrzyli - ważność dowodu osobistego to zbędna fanaberia. Zresztą jak nie jeden salon, to drugi. i miałeś racje ,1szy salon i załatwione :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cyfer Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2014 A powiedz mi z jaką prędkością działa u Ciebie LTE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis799 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2014 A powiedz mi z jaką prędkością działa u Ciebie LTE? powiedz mi jak to sprawdzić to napiszę jaka prędkość :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...