Michaelius Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2014 Które płyty w formacie m-atx będą miały wystarczająco mocną sekcję zasilania do 4790k @ 4,6-4,7 ? Ekstremalnego oc nie przewiduje ;) Im tańsza tym lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 Dobra chyba też wezmę to MSI bo do Gene szkoda dopłacać, ciut tańszy Gigabyte ma tylko 4 fazy, a asrock wygląda jak zrobiony na wiejski odpust :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) Fajna płytka, ma lepszy układ slotów PCIE niż Z97M-G43, bo jest na przemian 16x-1x-16x-1x. Jedyna kwestia która mnie martwi, to problemy z sieciówką E2200 Killer w win 7/8.1. Edytowane 14 Lipca 2014 przez toms83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 toms nie ma problemów z e2200 killer sam posiadam i jest ok, tyle że oprogramowanie sieciówki spora procka absorbuje wiec skorzystałem z tego http://www.techpowerup.com/forums/threads/guide-turn-your-killer-e2200-nic-into-qualcomm-athero-ar8161.198899/ sposobu i jest ok, zużycie procka spadło nie ma żadnych konfliktów jest w 100% stabilnie, także nie przejmuj sie sieciówką i kupuj co chcesz 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 O, dzięki ptyś! Płytka idealnie wpasowuje się w moje potrzeby, także nie co więcej marudzić tylko kupować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 Hmm no ja bym wolał mieć slot x1 nad slotem x16 żeby mieć większy odstęp od coolera cpu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 Są w ogóle takie rozwiązania w formacie mATX? Wydaje mi się, że na każdej płycie x16 jest na samej górze. W sumie karta będzie działać jak shroud ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 Nie ma niestety bo przejrzałem wszystkie istniejące modele w tym formacie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czubaka Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 Asus MAXIMUS VII GENE wygląda nieźle, jak dla mnie warto rozważyć dopłatę za samą gwarancję, bo asus daje 5 lat door-to-door na ROG'i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...