Skocz do zawartości
Jacek

Płatny serwer web'owy z obsługą baz danych

Rekomendowane odpowiedzi

Znam sisco.. :/ A wy znacie jakies serwery które moglibyscie polecic? sisco jest w sumie dosc drogiem a n pewno nei najtanszym ale w tej ceni jeszcze będzie dobrze...

a jeszcze www.now.pl :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.home.pl

dokladnie :D

drogo, bo drogo, ale wszystko dziala pieknie ladnie (znajomy ojca ma u nich strone swoich sklepow)

a ja mam tam maila i dziala super...

o kur** w sierpniu trzeba zaplacic abonament... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm niezle... ale jak juz to za jakies 2 lata dopiero :/ Bo z poczatku potrzebował bym kilku MB.. :)

A druga sparwa ze nie wspomniałem o bazie :/ Dopiero ta zewrsja z 20)MB przestrzeni ma dstem do mysql'a :? I drogo u nich i tak :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buahahahahahah

mam konto na linuxpl.com

buahahahahah

toto stoi na 2 mbit :lol:

ciagle pada i wogole <span style="color:red;">[ciach!]</span>nia :D

kiedys byl fajny, teraz niepolecam!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hach szkoda :( Dzieki za radę!! :)

teraz zaisnteresowałem się futuro :? Troche drogie ale konto jak dla mnie było by az za dobre :) 200MB to troche za duzo ale co tam.. :)

ps. providers.pl - czai ktos o co w niej chodzi ? ;)

Szukam usług hostingowych i niestety tylko do futuro poznałem adres www :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm linuxpl stoi na 2mbit to powiedzcie mi ile kosztuje powiedzmy roczne utrzymanie ich serwera i swiadczenie takich uslug jak poczta, www itp? Pytam z ciekawosci bo jak sie skonczy studia to trzeba jakas prace znalesc a z tym ciezko wiec moze jakis serwerek bym postawil i zaczal swiadczyc uslugi inetowe... w koncu to chyba drogie nie bedzie praktycznie "tylko" oplata za sprzet i lacze do tego dzialalnosc gospodarcza i wszystko bo w sumie to sprzet moze stac w domu jak bedzie potrzebny adres do korespondencji to sie skrzynke na poczcie wynajmie....

A zeby nie zejsc juz zupelnie z tematu to polecam konto na home.pl bardzo dobre uzywam juz od roku i jest ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xslimakx , zwaz na koszt takiego czegos.... No na pewno po dłuzszym czasie moze by ci sie to zwrociło.. a chetnych tez msusiał bys miec troche. Dawał bym 100 MB z podpinaniem własnej domeny.. itp to i ja był bym chcetny na takie cos za rozsadna cene. No ale jeden klienet to za mało :)

Dzieki suchy za link.. własnie przeglądam z kumplem go .. i ceny nieraz sa zajebiste.. :D

Wciaz mysle na futuro ale nei wiem zbytnio jak podpina sie tam wlasna domene ;/ Nie zauwazyłem niczego takiego w tych opcjach.. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xslimakx , zwaz na koszt takiego czegos.... No na pewno po dłuzszym czasie moze by ci sie to zwrociło.. a chetnych tez msusiał bys miec troche. Dawał bym 100 MB z podpinaniem własnej domeny.. itp to i ja był bym chcetny na takie cos za rozsadna cene. No ale jeden klienet to za mało :)

Jesli chodzi o chetnych i reklame to mam na to chyba dobry sposob robisz program partnerski i podajesz to do kilku serwisow inetowych co to oferuja prace w necie wiesz o co mi chodzi spedia i te sprawy, dajesz powiedzmy prowizje 1zl od klienta ktory wykupi konto podajac kod polecajacego. Reklama jest chetni tez by sie pewnie znalezli tylko wlasnie pytanie kiedy by sie to zwrocilo :? bo powiedzmy oferujac na poczatek same skrzynki pocztowe powiedzmy na jakims najsloabszym laczu to ich od groma trzeba bedzie zalozyc :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xslimakx tez o takim czyms myslałem ale w sumie tylko dla siebie i kumpla :D Ale pomysł upadł(ten kumpel wybił mi go z głowy :) )

Jesli chesz cos robć to zycze powodzenia ale zeby sie jakos zareklamowac w necie z nawet nienajlepszej jakosci ofertą musisz miec na sam poczatek sporo kasy(witryna, szybkie stabilne łacze, serwer tez musi byc nie najgorszy) Wybulił bys .. :)

Sprawdzi ktos dla mnie czy działa komus ten link: www.futuro.net.pl

? Bo nie moge sie na niego cos dzis dostac :? Może maja słabe łacze z tepsa? :/ heh choc nei bo probowałem długo.. :/

A mzoe to przez to ze dzis jest ten weaend hackerów? ;) Czy to dzis woglole to nei jestem pewnien.. :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi