Jacek Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Znam sisco.. :/ A wy znacie jakies serwery które moglibyscie polecic? sisco jest w sumie dosc drogiem a n pewno nei najtanszym ale w tej ceni jeszcze będzie dobrze... a jeszcze www.now.pl :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 www.onet.pl moge bardzo polecic :) rzetelnie i tanio w miare Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 no nie jestem pewien czy "wybadałem" ich oferte ale jest dosc drogo u nich :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 www.home.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 www.home.pl dokladnie :D drogo, bo drogo, ale wszystko dziala pieknie ladnie (znajomy ojca ma u nich strone swoich sklepow) a ja mam tam maila i dziala super... o kur** w sierpniu trzeba zaplacic abonament... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 hm niezle... ale jak juz to za jakies 2 lata dopiero :/ Bo z poczatku potrzebował bym kilku MB.. :) A druga sparwa ze nie wspomniałem o bazie :/ Dopiero ta zewrsja z 20)MB przestrzeni ma dstem do mysql'a :? I drogo u nich i tak :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 linuxpl.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 No niezła wydaje mi sie ta propozycja z tej stronki linux... Dzięki! :) Rozpatrze to.. potestuje i bioe jak dobre ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 buahahahahahah mam konto na linuxpl.com buahahahahah toto stoi na 2 mbit :lol: ciagle pada i wogole <span style="color:red;">[ciach!]</span>nia :D kiedys byl fajny, teraz niepolecam!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 hach szkoda :( Dzieki za radę!! :) teraz zaisnteresowałem się futuro :? Troche drogie ale konto jak dla mnie było by az za dobre :) 200MB to troche za duzo ale co tam.. :) ps. providers.pl - czai ktos o co w niej chodzi ? ;) Szukam usług hostingowych i niestety tylko do futuro poznałem adres www :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 hmm linuxpl stoi na 2mbit to powiedzcie mi ile kosztuje powiedzmy roczne utrzymanie ich serwera i swiadczenie takich uslug jak poczta, www itp? Pytam z ciekawosci bo jak sie skonczy studia to trzeba jakas prace znalesc a z tym ciezko wiec moze jakis serwerek bym postawil i zaczal swiadczyc uslugi inetowe... w koncu to chyba drogie nie bedzie praktycznie "tylko" oplata za sprzet i lacze do tego dzialalnosc gospodarcza i wszystko bo w sumie to sprzet moze stac w domu jak bedzie potrzebny adres do korespondencji to sie skrzynke na poczcie wynajmie.... A zeby nie zejsc juz zupelnie z tematu to polecam konto na home.pl bardzo dobre uzywam juz od roku i jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 www.top100.pl i wszystko jasne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 xslimakx , zwaz na koszt takiego czegos.... No na pewno po dłuzszym czasie moze by ci sie to zwrociło.. a chetnych tez msusiał bys miec troche. Dawał bym 100 MB z podpinaniem własnej domeny.. itp to i ja był bym chcetny na takie cos za rozsadna cene. No ale jeden klienet to za mało :) Dzieki suchy za link.. własnie przeglądam z kumplem go .. i ceny nieraz sa zajebiste.. :D Wciaz mysle na futuro ale nei wiem zbytnio jak podpina sie tam wlasna domene ;/ Nie zauwazyłem niczego takiego w tych opcjach.. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 http://www.nets.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 ehh słabe jest to konto marcos :? Brak Mysql'a.. hm za taka cene to sobie niezle licza mimoz enie zauwazyłem wzmianki o limitach :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 xslimakx , zwaz na koszt takiego czegos.... No na pewno po dłuzszym czasie moze by ci sie to zwrociło.. a chetnych tez msusiał bys miec troche. Dawał bym 100 MB z podpinaniem własnej domeny.. itp to i ja był bym chcetny na takie cos za rozsadna cene. No ale jeden klienet to za mało :) Jesli chodzi o chetnych i reklame to mam na to chyba dobry sposob robisz program partnerski i podajesz to do kilku serwisow inetowych co to oferuja prace w necie wiesz o co mi chodzi spedia i te sprawy, dajesz powiedzmy prowizje 1zl od klienta ktory wykupi konto podajac kod polecajacego. Reklama jest chetni tez by sie pewnie znalezli tylko wlasnie pytanie kiedy by sie to zwrocilo :? bo powiedzmy oferujac na poczatek same skrzynki pocztowe powiedzmy na jakims najsloabszym laczu to ich od groma trzeba bedzie zalozyc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 xslimakx tez o takim czyms myslałem ale w sumie tylko dla siebie i kumpla :D Ale pomysł upadł(ten kumpel wybił mi go z głowy :) ) Jesli chesz cos robć to zycze powodzenia ale zeby sie jakos zareklamowac w necie z nawet nienajlepszej jakosci ofertą musisz miec na sam poczatek sporo kasy(witryna, szybkie stabilne łacze, serwer tez musi byc nie najgorszy) Wybulił bys .. :) Sprawdzi ktos dla mnie czy działa komus ten link: www.futuro.net.pl ? Bo nie moge sie na niego cos dzis dostac :? Może maja słabe łacze z tepsa? :/ heh choc nei bo probowałem długo.. :/ A mzoe to przez to ze dzis jest ten weaend hackerów? ;) Czy to dzis woglole to nei jestem pewnien.. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 traceroute www.futuro.net.pl i wszystko jasne. PS. Nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 qrde, myslałe ze tylko w mojej sieci bo admin cos z serwerem dns skpał :/ Moja domena tez nie dizała ehhh :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Domena dziala, po drodze sa problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 No działa :/ Ping do futura - wyswietla ze port docelowy jest nieosiągalny :/ No to sobiereklame robia niezła :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...