Szymoneszek Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 Witam! Mam duży problem dotyczący instalacji systemu Windows 7 64 bit. Wiem jak przeprowadzać instalację robiłem to już sporo razy, na tym komputerze chciałbym reinstalnąć sytem i kiedy widze już kreator instalacji nagle monitor pokazuje (D-sub brak sygnału). Próbowałem zaczynać instalacje od nowa (kilka razy) ,ale przed zniknięciem sygnału najdalej udało mi sie dojść do wyboru rodzaju instalacji. Odłączałem i podłączałem kabel D-sub, zmieniałem kabel na HDMI, i nie wiem co może być problemem. Wydaje mi się, że monitor i karta graficzna nie jest problemem bo kiedy korzystam z starego systemu monitor nie traci sygnału a karta działa poprawnie (przesyła sygnał, gry chodzą dobrze), płyta od windowsa jest lekko porysowana, ale mój kolega instalował z niej normalnie system. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quito Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2014 Weź dysk do kolegi i u niego zainstaluj system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...