Wyczek Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Posiadam płytę główną ABIT KR7. Na świstku gwarancyjnym ze sklepu(nie od producenta) jest 12 miesięczna gwarancja. Obecnie wiem, że na te płyty dają 24 miesięczną. Jest też druga gwarancja producenta i nie wiem ile wtedy wynosiła. Ktoś się orientuje? Płyta ma obecnie 17 miesięcy i się chyba sfajczyła - idzie tylko na magistrali 100 Mhz albo zwiecha ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Zalezy to glownie od hurtowni w ktorej sklep bral sprzet i czasami takze od sklepu... Powinienes isc tam i dowiedziec sie... [przyklad :lol:] Kupowalem nagryware Lite-On'a i koles powiedzial mi ze 24mce. Pojechalem 3mce pozniej do innego miasta do ACT. Koles bral tam nagrywarke, tez Lite-On. No i w tym ACT powiedzieli ze 12mcy. Pytam: Jak to? Mi powiedzieli ze 24! Gosciu mowi ze niektore sklepy w ch**a wala i daja niby 24 a jest 12. Lite-On daje na 12 i koniec!!! Zajezdzam do siebie i pytam sie kolesia (sklep znajomego) o co chodzi? Gosc odpala mi strone hutrowni i jest tam jak byk napisane ze 24! [/przyklad :lol:] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...