burro Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Mysle o zmianie BIOSU na 8500. Jakie korzysci mi to da - oprucz dzialenia Toci :D. Mam Saphirka na samsungach 4ns 280/580 lajtowo chodzi... Czytalem o tym jooz troche, ale dalej mam wotrpiliwsci. Jaki biosek polecacie ?? A i wlasnie - nie mam floppa w kompie... to flashkowac tylko w DOSq sie da..... chyba se 98 zalatwie i z cd zbootuje na DOS. I co dalej ?? Jakies komedny trzeba wpisywac.. a czytalem ze duzo osób mialo z tym poroblemy.... MOzecie powiedziec po koleji co wpisac ?? THX dla tych którzy odwaza sie cos poradzic. PS. I jak ma ktoś pisać "szukaj" itp... to niech lepiej nic nie pisze bo o tym wiem, poszuaklem, troche poczyalem ale kce sie upewnic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Mi się zdaje że rbi sie odwrotnie :lol: nie 9100@8500 tylko 8500@9100 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 też czytałem o 8500 --> 9100 ale odwrotnie to pomysł lekko dziwny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Nie za bardzo dziwny. Widzac problemy z niektorymi grami przy biosie 9100 (widze, ze szczegolnie zalezy na TOCA) ten manewr sie oplaci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Tak wlasnie tylko pytanie dokladnie jaki ma byc to bios bo chyba nie od 8500 full tylko od 8500LE i dokladnie co jak gdzie i kiedy by sie przydalo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 no tak tylko uwarzaj bo ja jak flasfowałem sobie zeby miec taktowanie 275/275 standasrdowo to ani sie nie podniusł tylko czarny ekran .Urzyłem 3 róznych flascherów i 6 biosów i nic zaden nie pasłował .Ciągle jakiś bład wyskakiwał .Dałem do serversu i wymienili :D .Podobno bios gainwarda działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...