Jabar83 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2016 Trochę kombinowania. No i kartę juz rejestrowałem jakiś czas temu na stronie poducenta. WIęc nie wiem czy uda się drugi raz. Spróbuje w weekend i najwyżej sprzedam osobne konto z grą. Zawsze coś się zwróci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2016 Sprzedaj klucz nie konto z grą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) Za późno. W komentach napisali że kto rejestrował kartę na inny kraj już raz to nie zarejestruje jej ponownie na Australię bo wywala info że karta już została zarejstrowana. Szkoda. Zresztą i tak chciałem mieć wersje pudełkową gry, wiec niech już tak zostanie. Edytowane 2 Lutego 2016 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verul Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 Nie wiem jak w GPU, ale mi w UPSie cewki wlasnie lekko bzycza niz piszcza. A na nagraniu niczego nie slyszalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiu01 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Witam serdecznie, chce nieco podkręcić GTX960 Windforce 2X 4GB GDDR5 Poda ktoś bezpieczne ustawienia w Afterburner Nie chce jej kręcić do maximum możliwości jakieś 70 % tego co można uzyskać przy podkręcaniu chce otrzymać :) Edytowane 15 Lutego 2016 przez kusiu01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2016 Masz problem z obsługą dwóch suwaków czy jak? Taptaptap Mlais M52 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiu01 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Jeśli nie masz ochoty pisać nie pisz, nie siedzę w temacie sprzętu. Komputer był składany dla młodszego brata. Wiem że można sporo zyskać przez podkręcenie tego modelu, nigdy wcześniej tego nie robiłem stąd pytanie. Nie oczekuję max podkręcania, tylko rozsądną granice gdzieś w granicy 70% możliwości podkręcenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 I myślisz, że tutaj przebywają same wróżki, które widzą ile wynosi 100% możliwości OC twojej konkretnej karty? Powodzenia. P.S. Jakbyś miał trochę oleju w głowie, którego ewidentnie ci brakuje to byś przejrzał 3-4 recenzje twojej karty. W takich artykułach niemal zawsze bada się możliwości OC. Wyciągasz średnią, robisz to swoje 70% i po kłopocie. Ale po co jak można udać debila na forum i czekać na gotowe. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiu01 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Powiedz proszę jakie dane podać: ASIC 72,4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiu01 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2016 Jakie na dzień dzisiejszy są najlepsze sterowniki dla tej grafiki? Bo słyszałem że z tymi nowymi jest różnie i nie raz nie jest zalecane używanie najnowszych bo powodują większy spadek fps etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karenz Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Bawiłem się troche w OC bez zasięganie wiedzy w internecie To moje wyniki GTA V na ultra ok 20 min . Czy ktoś mógł by mi podesłać link do tematu o wgrywaniu custom biosu ? Edytowane 22 Lutego 2016 przez Karenz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamar59 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 Mam do wyboru 3 modele gtx 970 nowe gwarancja 36 miechy. Która wybrać? Z darmowa wysyłką.Która najlepsza najcichsza i najlepiej wyposażona. I ma najlepszy serwis. 1. Asus Strix 970 14 39zl 2. Gigabyte G1 1400 zł 3. Msi Gaming G4 1470 zł Co brać? Aktualnie posiadam GTX 680 Msi i i5 2500k@4,2GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2016 Weź sobie MSI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2016 Jeśli chodzi o serwis to omijaj Asusa.Reszta powinna być wyraźna w recenzjach których jest jakaś tona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcoon84 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2016 Jeżeli chodzi o ciszę do polecam MSI, sam mam w połączeniu z 2500K (4,5GHz), nawet pod obciążeniem ta karta jest cicha, słychać lekki szum powietrza a wentyle przy pełnym obciążeniu i tak chodzą max na 60% (temp max jaką zarejestrowałem do 72`C) i do tego nieźle się kręci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciasny_Wiesio Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2016 Witam jako że nie chcę robić oddzielnego tematu i widzę ze są tutaj posiadacze gtx 960 chciałbym się spytać którego producenta wziąć gtx 960 OC Asus GTX 960 OC STRIX 4GB czy Gigabyte 4GB Windforce 2X OC I jeszcze jedno pytanie jak to jest z ta szyną 128 bit jedni mówią ze jest w porządku a drudzy narzekają na straszne droopy fps Dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlokos Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Zotac GeForce GTX 980 Ti Amp! Edition vs Extreme Edition Czym sie tak naprawde roznia obie te wersje karty - jedna ma sporo wyzsze (ok. 200Mhz) taktowania druga nizsze ale czy to tylko kwestia fabrycznego podkrecenia czy moze ta zwykla edycja jest jakims "kastratem"? Czy na tej zwyklej mozna osiagnac podobne OC co na tej Extreme? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Pytanie a propo podkrecania gtx970. Czy w afterburnerze jest opcja sprawdzenia V na rdzeniu grafiki? I jakie V jest bezpieczne dla karty? (nie chce ryzykowac przesuwaniem dodatkowego vcore na na mx. wartosc). Aktualnie podbilem vcore o 50mV, Power limit na max. 106%. Core poszedl na +185 a pamieci na +200. Na wykresach jest 1450MHz rdzen i 3700MHz pamieci (to sie liczy x2 dla efektywnej czy jak?) edit: dobra napiecie bylo na koncu w ustawieniach i jakos to przeoczylem :P Edytowane 6 Marca 2016 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 Więcej jak 1.28v z biosu nie dasz ,a to jest bezpieczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) W biosy to sie pozniej moze pobawie, bo najpierw chce zobaczyc ile ta karta robi. Tylko widze, ze zmiana +mV w afterburnerze za duzo nie daje. Ciagle siedzi na 1.175 maks. Edytowane 6 Marca 2016 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c3rb3r Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Cześć, mam od wczoraj dziwny problem. Podkręciłem swoją 970 w afterburnerze (+150 rdzeń, +500 pamięci) i w każdej grze spadły mi fps, np. w The Division mam 40fps na low. Temperatury są dobre, bo karta nie przekracza 72C. Próbowałem też wrócić do stockowych taktów to fps się albo utrzymują, albo jeszcze spadają. Macie jakieś pomysły ? Edit. Myślałem żeby może zrobić formata, bo już nie mam innego pomysłu. Edytowane 13 Marca 2016 przez c3rb3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2016 A ile wczesniej miales i czy po tych samych obszarach biegasz? Moze aktualizowala sie gra/stery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalmx0 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2016 Zwiekszyłeś też power limit czy tylko same zegary? Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c3rb3r Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2016 Oczywiście, że tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2016 http://www.3dmark.com/3dm/11214531 Windows 10 + 364.51. Wynik nieco lepszy. Gry (niektóre) zyskały parę FPS więcej względem Windows 7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamar59 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2016 http://www.3dmark.com/3dm/11173755 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozdz Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2016 Witam Czy ma znaczenie jakiego mam producenta płyty głównej oraz karty graficznej? Czy kartra graficzna GeForce'a jest kompatybilna z płytami MSI ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2016 (edytowane) Witam jako że nie chcę robić oddzielnego tematu i widzę ze są tutaj posiadacze gtx 960 chciałbym się spytać którego producenta wziąć gtx 960 OC Asus GTX 960 OC STRIX 4GB czy Gigabyte 4GB Windforce 2X OC I jeszcze jedno pytanie jak to jest z ta szyną 128 bit jedni mówią ze jest w porządku a drudzy narzekają na straszne droopy fps Dzięki za pomoc Wolałbym Strixa lub MSI Gaming. Szyna nie ma tu znaczenia. Wystarcza. Zainteresuj się też R9 380 lub mniej R9 280. Witam Czy ma znaczenie jakiego mam producenta płyty głównej oraz karty graficznej? Czy kartra graficzna GeForce'a jest kompatybilna z płytami MSI ? Jest, liczy się złącze by było kompatybilne np: PCI-E Edytowane 15 Marca 2016 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soviet Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2016 Mój GTX 970 Gigabyte G1 Gaming zaczął nagle mocno grzać się w idle, osiągając około 70 stopni i 60 procent obciążenia przy włączonym Firefoksie i Wordzie, na Windows 7. Zainstalowałem najnowsze sterowniki - nie pomogło. Co się mogła tak nagłe zmienić? Wcześniej nie było takich problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2016 Wróżkami nie jesteśmy. Bez zrzutu obciążenia ( MSI Afterburner/GPU-Z ) wyrokuję na razie jakiś btc trojan... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...