Gość damian25 Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 Proces był w USa i przegrali w USA wiec zadych wzrotów nie bedzie poza USA . Proste chyba co nie xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leox Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) w xkomie Asus gtx970 strix za 1029.... :zonk: http://www.x-kom.pl/p/208786-karta-graficzna-pci-e-asus-geforce-gtx-970-4096mb-256bit-directcu-ii-strix-oc.html Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez leox 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Przyjemnego MSI GTX 960 Gaming zastępuję mam nadzieję przyjemniejszym MSI GTX 1060 Gaming X ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2016 (edytowane) Za ile można realnie sprzedać roczną 970tkę z msi wersja me bo ceny na allegro różne, ba nawet ktoś sprzedaje za 1300 używkę. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Sierpnia 2016 przez G73 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zamówiłem właśnie 980ti, za 1700zł chyba warto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DesoloAnimus Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Witam, Przymierzam się do wymiany grafiki na coś wydajniejszego. Posiadam Palita 970 GTX JetStream i zdarza się że przy rozdzielczości 2560x1440 (monitor QHD) odczuję spadki wydajności poniżej 40FPS. Biorąc jak technologia, sterowniki i wydajność konfiguracji SLI poszły do przodu, problemy z sutterigiem są rzadkością ... może miało by to sens? Poczytałem tu i tam, obejrzałem parę testów niemniej wątpliwości nadal są.Z jednej strony 970 to naprawdę solidna karta (mimo okrojonego o 0.5GM RAMu ;) ), ale te niecałe 1.5 roku temu te ~1300 zł na nią poszło i szkoda teraz sprzedawać za 800-900zł. Zwłaszcza iż za 2000zł ni jak nie kupię 1080GTX. Czy warto dokupić drugiego GTX970 czy sprzedać obecnego i uderzyć od razu w coś pokroju 1080? EDIT: Inna sprawa. Czy do SLI wymagane są dokładnie taka sama karta, ten sam model tego samego producenta czy mogę podłączyć 970tkę zupełnie innego producenta? Edytowane 1 Września 2016 przez DesoloAnimus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian25 Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2016 Kupić to warto 1070-tke bo dla 20% fps nie warto dawać 1000 zł a 3.5 |GB vram to jest mało .Tomb rider wciaga 7 Gb a bf1 5Gb Jaknyś brał np 1070 -tke to najlepsza jest palita /gainwarda2.5 slota ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DesoloAnimus Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2016 Fakt, wielkość VRAMu to nie jest coś co brałem pod uwagę. Tomb Raider i Battlefield 1 jednak ni jak mnie nie interesują. Obecnie i na dłuższa metę Total War Warhammer, StarCraft 2 (który już chodzi bez zarzutu). Co mnie frasuje to Wiedźmin 3 w 2560x1440. Jeszcze nie grałem, dotychczas leżała i się kurzyła ale niedługo się to zmieni i nie chciałbym się wówczas nieprzyjemnie zdziwić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian25 Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2016 Wiedzmin to max 2 Gb vram ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2016 Sprzedać i uderzyć... 1070. 1080 lub ewentualnie kręcona 980Ti. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DesoloAnimus Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2016 Ciekawe to co piszecie zwłaszcza iż: AMD RX480 Crossfire vs GTX1080 vs GTX1070 vs 970 SSC SLIGTX 1070 vs GTX 970 SLI - 1080p & 2160p/4K Comparison lub test z techPowerUp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian25 Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Ale co zwłaszcza iż ? PODAJ PUENTE xD Taka ciekawostka na temat testów xD Edytowane 1 Września 2016 przez damian25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DesoloAnimus Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2016 Arkham Knight to akurat najgorszy z możliwych przykładów jaki można wogóle obrać. Biorąc ile i jak monstrualnych rozmiarów niedociągnięć w kodzie, optymalizacji i całej innej masy, masy, maaaaaaasy innych problemów ta gra miała zanim wyszła.... (a wychodziła razy 2. czy nawet 3 po tym jak WB kazał Rockteady jej ściągniecie ze Steama i naprawienie). Ta gra po dziś dzień nie działa jak należy. Przejrzałem jednak w między czasie parę innych testów i choć nikt nigdzie nie krzyczy iż 970 w SLI to zły pomysł to myśląc "przyszłościowo" a zwłaszcza o grze w wyższych rozdzielczościach (jak QHD którego najczęściej używam) zacznę chyba więcej rozglądać się za 1070 lub 1080. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian25 Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2016 No widzisz nie zakumałeś . Na filmiku 980ti ma bardzo dobry wynik wzgledem 1080 a w teście techpowerup nie i o to chodziło ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Surix25 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 Czy karta graficzna Gigabyte GeForce ® GTX 950 2GB WindForce OCjest kompatybilna z intel core I3 2120? Jak będzie potrzeba to podam dokładniejsze informacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 A dlaczego miała by być nie kompatybilna? Napisz model płyty głównej i zasilacza, to są istotniejsze informacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Surix25 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) A dlaczego miała by być nie kompatybilna? Napisz model płyty głównej i zasilacza, to są istotniejsze informacje. Model systemu To be filled by O.E.M. Producent systemu Gigabyte Technology Co., Ltd. model płyty B75m-D3V Edytowane 24 Października 2016 przez Surix25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 A zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Surix25 Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2016 A zasilacz? Jak sprawdzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2016 Odczytać markę, model i moc z tabliczki znamionowej. Zdejmujesz bok obudowy i czytasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Surix25 Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2016 Odczytać markę, model i moc z tabliczki znamionowej. Zdejmujesz bok obudowy i czytasz. a da sie bez rozkrecania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2016 Nie , nie da się - żaden program ci tego nie sprawdzi bo w zasadzie nie ma jak . Pomijam tu soft w rodzaju Corsair Link - do tego z reguły wymagany jest odpowiedni zasilacz od danego producenta , w dodatku cena powoduje że taki sprzęt kupują ludzie którzy się na tym znają , przeciętny kowalski raczej tego nie kupi . Inna opcja to papiery od kompa , może tam będzie wypisane jaki masz zasilacz lub jaki był oryginalnie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalmx0 Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2016 Nie da się bez rozkręcania. Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Surix25 Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2016 To będzie pasować z Systemem? Zasilacz mam dobry jakby co mogę kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2016 Zasilacz mam dobry jakby co mogę kupić. Zasilacz to nie kiełbasa, że jeszcze nie śmierdzi, nie znaczy że jest dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Surix25 Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2016 Zasilacz to nie kiełbasa, że jeszcze nie śmierdzi, nie znaczy że jest dobry. Nie znam się ale tata mówi że jak kupował mi komputer to wybrał dobry zasilacz żeby mógł udźwignąć coś lepszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2016 nie potraficie odkręcić boku i odczytać danych, wiecie zaś, że macie doby zasilacz. Po co w takim razie ten temat? Z nudów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Surix25 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 nie potraficie odkręcić boku i odczytać danych, wiecie zaś, że macie doby zasilacz. Po co w takim razie ten temat? Z nudów? pytam się po prostu czy będzie pasować i czy nic się nie zepsuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 (edytowane) pytam się po prostu czy będzie pasować i czy nic się nie zepsuje lepiej pisać po forach głupoty niz podać co to za model - niech tata zdejmie obudowę i ci odczyta jak takie to trudne i ogólnie to brałbym juz gtx 1050 Edytowane 2 Listopada 2016 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 Jak chcesz to możesz brać kartę w ciemno bez sprawdzania jaki masz zasilacz . W najlepszym razie to zasilacz nie będzie w stanie podołać z zasilaniem karty ( szczególnie jak karta będzie miała dodatkowe zasilanie ) , w najgorszym razie może się spalić i pociągnąć za sobą kartę i/lub inne elementy kompa . Decyduj sam - czy chcesz ryzykować i kupować kartę w ciemno czy jednak dasz się namówić na tą prostą czynność jaką jest sprawdzenie jaki masz zasilacz w kompie . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...