posword Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2014 Witam , od dzis jestem posiadaczem laptopa Hp Dv6613ew. Ma on problem z usb ,a mianowicie Usb nie do końca dziala tak jak powinno. Wyczytałem na przeróznych stronach , że te modele mają wady fabryczne takie jak : przegrzewanie sie układu Gpu i mostka południowego , który odpowiada właśnie za Usb i wiele innych. Panowie na forum maja zazwyczaj problem , że np podpięty pen pod gniazdo Usb dostaje zasilanie ale nie jest wykrywany przez system i ponoć problem lezy w tym mostu lecz u mnie jest tak , że gdy laptopa włączy się z wczesniej już podlączonym pendrivem to system normalnie go widzi i zainstaluje lecz jak odłączę go i znów podłączę to już go nie zobaczy. Gdy wejde do menadżera urządzen i wyłączę sterownik od portu gdzie podpięte jest urządzenie i właczę sterownik ponownie to też go wykryje. Czy może ktoś miał podobny problem lub wie jak temu zaradzić ?? Bardzo prosze o szybką pomoc gdyż nie wiem czy laptopa mam odsyłać czy jednak ten problem to błachostka i mam na tyle szczęścia , że trafiłem na egzemplarz który jeszcze tego problemu z uszkodzonym mostkiem nie przechodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quito Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2014 Port po drugiej stronie działa bez zarzutów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posword Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2014 Żaden z portów nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salah Ad-Din Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2014 Weź napisz sobie tu "zgłoszenie usterki" http://serwisko.pl/zgloszenie_awarii_urzadzenia_szukaj_serwisu opisz problem i może otrzymasz odpowiedź od osób/firm co naprawiają takie rzeczy ,napewno otrzymasz info ile to kosztuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...