barteksm Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2014 Witam Was. Mam pewne pytania, 1. Czy nową nadchodzącą kartę graficzną taką jak GTX 880 lub 870 będzie można zamontować w takich płytach jak: Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 lub MSI Z97 GAMING 5? Chodzi mi dokłądnie o wtyczki., 2. Mam zamiar złożyć w sierpniu komputer ale bez karty graficznej, zamierzam na spokojnie dozbierać do nowych kart od zielonych (lub od czerwonych jeśli będą jeszcze lepsze). Tu nachodzi mnie kolejne pytanie, czy będe mógł spokojnie korzystać z komputera bez karty graficznej? Nie chodzi o granie ale o np. przeglądanie internetu, czy po zakupie karty komputer bez problemu ją przyjmię? Z góry dziękuje za pomoc! 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2014 (edytowane) Masz zamiar jeszcze więcej tym podobnych tematów założyć? Edytowane 21 Lipca 2014 przez radiergummi 3 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2014 1.) Wróżki to my nie jesteśmy - nikt nie zna dokładnej i prawdziwej specyfikacji kart . Od strony kompatybilności z portem PCI-E nie powinno być problemu , od strony zasilania to nie wiadomo . Zresztą za zasilanie karty w dużej mierze odpowiedzialny jest zasilacz . 2.) Wszystko będzie działać . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Temat do zamknięcia, jest już wątek: http://forum.purepc.pl/topic/360942-geforce-gtx-880-gtx-870-temat-zbiorczy/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...