dubelek Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Więc sprawa wygląda tak. Kumpel ma karte. Karta fajna. Przesiadł się z GF Ti4200. Na starej karcie miał 1200 w Marku 2003 i 9900 w Marku 2001. Teraz jest lepiej... prawie... wygląda to tak - w 3D Mark 2003 ma 2900 (dużo !!) a w 2001.... 6500... i co Wy na to ? Co teraz ? Jego konfig to Athlon 1800 (nie kręcony), 512 DDR 333 MHz. Proszę pomużcie bo sam miałem kupić tą kartę i nie wiem czy coś jest popieprzo.ne u niego czy z kartą. Wiem że powinna mieć 11 000 czy cóś około. Plizz help. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 zacznijcie od podstaw - czy nie ma anizo czy nie ma fssa ustawionego... ile ma przydzilonej pamieci po agp, fast rajtow, agp mode bla bla i mozna tak 10 minut gadac.. moze sys reinst (hmm?) sam nie wiem na moim konfigu ja mam <12000 3dsmarku 2001 -> sou nie wiem czy powinien miec tyle poza to te karty nie pokazuja pazurkow w starych testach tylko w nowych - teoretycznie mogl bym miec 10000 na wlasnie ti4200 ale mam radka bo ti to troche juz traci latami to samo z fx pzejzyjcie wszystko po kolei na spokojnie - inna sprawa ze cos jest nie tak ewidentnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubelek Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 jak wejdzie w 3D marku w Sys info i motherboard--> agp aparature size (czy cóś takeigo) to ma pokazane 0 bytes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Ech , ależ to trzeba być inteligentem aby wymienić Ti4200 na FX5600 256Mb...Ta karta jest wydajnościowo zbliżona go Ti4200 , w wielu grach nawet wolniejsza.Nie wiem czemu masz tak mało pkt.w 3D marku , powinieneś mieć coś koło tego co na Ti4200 , no troszeczke mniej . Jak rady mojego przedmówcy nie pomogą zrób format HDD powinno pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubelek Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 karte dostał, proszę bardziej rzeczowe rady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 jak wejdzie w 3D marku w Sys info i motherboard--> agp aparature size (czy cóś takeigo) to ma pokazane 0 bytes Proponuje zajrzeć do biosu i ustawić minimum 64 MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubelek Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 ustawił 128... a konieczna reinstalka systemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Raczej, konieczna. Jeżeli to XP to tym bardziej ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 FX to syf. Kupa kasy w błoto poszła......a ostrzegaliśmy tyle razy ech....:? PS- 3D Mark to <span style="color:red;">[ciach!]</span>y w dupe syf - co wy kurde kupujecie kartę dla tych w spidu paruset punktów więcej?! :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 jak wejdzie w 3D marku w Sys info i motherboard--> agp aparature size (czy cóś takeigo) to ma pokazane 0 bytesTeż tak miałem z moją płytą i kartami Leadteka Ti4200 (A250LE MyVivo) i za cholerę żadna reinstalka nie chciała pomóc. Przeszukałem kilka forów i na kilku zagranicznych ludzie mieli to samo co ja i też nie mogli sobie z tym poradzić. Zacznij od pościągania najnowszych sterów (dętki, Via lub Sis) oraz poszukaj jakiegoś nowszego biosu do jego płyty głównej. Podejrzewam że to może być też tak jak w moim przypadku problem sprzętowy. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 ustawił 128... a konieczna reinstalka systemudla 256 megowej karty - to zdecydowanie za duzo ja na 64 ti4200 ustawiam tez 64 - dla 512 ramu MAJDAN ---> - co juz zmieniles podpis z FX???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...