°°° Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2014 (edytowane) Zamierzam kupić Banana Pi, gdyż chcę tego używać do odtwarzania filmów i ogólnie do eksperymentowania z różnymi dystrybucjami. Jednak z tego co się dowiedziałam, w obecnej chwili może być problem z odtworzeniem filmów FHD, bo nie ma sterowników pod GPU i będą zwiechy. Polecacie takie rozwiązanie czy może jakieś alternatywy ? Edytowane 22 Lipca 2014 przez ..::KATANA::.. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2014 Sterowniki do GPU to myślę kwestia czasu gdyż już są projekty tworzące otwarty sterownikDo tego czasu możesz na Bananie korzystać z Androida na którym filmy FHD działają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2014 Dzięki za odpowiedź. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...