lopik_ Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Mam problem zainstalowałem win98 na c: i chciałem zainstalować winxp na d: i w czasie instalacji xppo wyborze czy chce zmienić system plików system sprawdza dysk i wyskakuje komunikat "Instalator znalazł błędy na dysku c: których nie można naprawić instalacja została przerwana" i nie mogę zainstalować winxp prubowałem też żeby xp był na C: a win98 na D: i odwrotnie i nie pomogło myśle że morze dysk uszkodzony tylko to mnie zmyliło że jak zrobiłem formata to mi się nic nie wyświetliło że jakieć klastry są uszkodzone BORDZO PROSZĘ O POMOC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Zrób gruntowny test scandiskiem z win98, może pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Zrób gruntowny test scandiskiem z win98, może pomoże.przecież robiłem formata i nic nie pokazało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Format to nie to samo co test scandiskiem. Format wykrywa tylko uszkodzone sektory a nie mniejsze błedy które czesto uniemozliwiają instalacje systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Format to nie to samo co test scandiskiem. Format wykrywa tylko uszkodzone sektory a nie mniejsze błedy które czesto uniemozliwiają instalacje systemu. Ok sprubuję i dam znać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Miałem identyczny problem i powtarzałem to 5 razy a za szóstym poszło bez problemu. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Nie konwertuj partycji na NTFS, jezeli nie masz takiej potrzeby!!! Ustaw wszystkie na FAT32. Zalatw sobie NDD (Norton Disk Doctor) i przelec nim dysk... a nie jakims shitnym ScanDiskiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 A ja proponuję usunąć wszystkie partycje i założyć je na nowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Miałem identyczny problem i powtarzałem to 5 razy a za szóstym poszło bez problemu. :) a robiłeś coś w zeiązku z tym scan disk , format itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Zrobiłem tak jak napisał [dARIO] i pomogło wielkie dzięki wszystkim PS. Niewiem czy to mogło być tym ale jak robiłem pierwsze partycje to po ich zakończeniu pisało uruchom ponownie komputer i sformatuj dyski a ja nie uruchomiłem ponownie tylko od razu sformatowałem Najważniejsze że pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...