superduty Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2014 Witam. Mam problem z kartą sieciową realtek 81...na płycie p67 extreme4. Po włączeniu komputera za każdym razem muszę wchodzić w połączenia sieciowe i naciskam napraw połączenie sieciowe bo mam ikonkę z czerwonym X lub pisze, że nie ma połączenia sieciowego, a modem włączony. Potem wyskakuje mi komunikat, że "połączenie sieciowe, czy karta sieciowa nie miała poprawnego adresu ip i został naprawiony". Instalowałem różne sterowniki i nic to nie daje, zmieniałem modem i kabel. Pytałem w sklepie w którym kupiłem płytę, to gościu (serwis) powiedział mi, że to jest wina sterowników bo karta sieciowa działa. Teraz podłączony mam pożyczony komputer i tu po włączeniu komputera nie mam takich komunikatów. Więc gościu wciska mi kit. Jak mam teraz atakować gościa, aby to zrobić na gwarancji tą naprawę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QCoo Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Sprobuj zaktualizować sterowniki karty a potem modemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...