ets747 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2014 Witam. Posiadam stary komputer: Athlon XP 2800+ Mercury? 2gb ddr1 Radeon 9200 Obudowa jakas tam Tracer HighLander 400 Chciałbym zrobić na nim serwer wydruku wi-fi; drukarka (jakiś hp) podłączona do tego kompa. komputer podłączony do routera ( repeater). Chciałbym żeby można drukować przez LAN i Wlan. Obojętnie jaki OS mogę wgrać komputerowi. jeśli nieda się to napiszcie co można z takim starym blaszakiem zrobić( mam kilka takich starych dzialających.komputerów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2014 (edytowane) Napisz do użytkownika kretfr z tego forum on ogarnia takie rzeczy a resztę kompów możesz wysłać biednym dzieciom z Afryki, jonas z tego forum się tym zajmuje - organizuje transport sprzętu do afrykańskich wiosek, jak kompy są jeszcze na chodzie to dostsjesz od niego dyplom "informatyzujmy afrykańskie wioski dziecięce" ja juz mam 3 :) @ericsson T10s Edytowane 25 Lipca 2014 przez ʞoʌɐls 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ets747 Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2014 Ok dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...