zaodrze244 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2014 (edytowane) Zestaw i zasilacz jak w podpisie be quiet! Dark Power P7-PRO-850W Objawy są następujące (tak się dzieje od wczoraj - zdarzyło się 3x na 10x włączeń kompa) : 1. po wyłączeniu się komputera wyłączam cały zestaw listwą żeby nie ciągnął niepotrzebnie prąd. 2. LOSOWO przy uruchamianiu - włączam listwę, wciskam power nic się nie dzieje, komp się nie uruchamia -> następnie 3. wyłączam listwę czekam parę sekund włączam ją ponownie wciskam power komputer startuje. obwiniam zasilacz, dlatego chciałbym się dowiedzieć czy Waszym zdaniem dobrze celuje? czy zasilacz pada? a może problem wynika z czegoś innego. może zasilacz nie jest kompatybilny z nową platformą na z97. z z77 nie miałem takich problemów a pozostałe elementy były takie same (grafika dyski ramy). nie chciałbym wywalić kasy na nowy zasilacz tylko po to żeby okazało się że to nie jego była wina. i nie, nie mam skąd wziąć inny tak "mocny" zasilacz który by ogarnął mojego kompa. ... Edytowane 25 Lipca 2014 przez zaodrze244 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...