Skocz do zawartości
Milo

Pirates of the Caribbean

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie sie ukazało całkiem niezle zapowiadające sie RPG/Adventure z naprawde niezłą grafika zajmuje 2 CD jak by ktos już miał niech zda relacje.

A tutaj pare screenshotów:

http://pirates.bethsoft.com/gallery-pc.html

Update

Dla zaintersowanych chyba pierwsza recenzja tej gry

http://pc.ign.com/articles/427/427110p1.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc, gram w ta swietna gre i mam problem, jestem w ostatniej misji, walcze z black pearlem, i za cholere nie moge wygrac, czy zna ktos jakies cheaty do tej gry? Z reguly staram sie grac bez oszustw , ale tym razem inaczej nie da rady :oops: . Z gory dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sioux a moglbys mi powiedziec jak przeszedles te misje gdzie razem z Danielle atakuje sie fort Greenford zeby odbic tego staruszka z wiezienia?

Wale po tym forcie ze statku, ale watpie ze tam mozna cokolwiek zniszczyc, no i na mnie spada taki grad bomb ze statek dlugo sie na wodzie nie unosi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wez battleshipa do tego coulverine 24 i zaladuj zwyczajnymi kulami podplyn na taka odleglosc abys ty dosiegnal fort a dziala fortu ciebie nie i to wszystko

po rozwaleniu fortu podplyn do portu i wyskoczy ikonka z opcja wyladowania na lad ciebie i twojej zalogi no a potem to juz tylko chlastanie mieczem i flintą jesli masz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Statek mam ten co przejalem jak byla ta misja co koles uciekal i trzeba go bylo zlapac (niedlugo przed misja z atakowaniem fortu). Zalozylem juz te culverine i zwykle kule, mam jednak problem z dosiegnieciem fortu tak zeby on mnie nie dosiegal. Zawsze jakies dzialo strzela do mnie :( Czy battleship ma wiekszy zasieg strzalu? Na takie cudo niestety nie mam kasy :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zasieg nie zalezy od statku a od srednicy dziala im mniejsze tym wiekszy zasieg a co do kasy do upoluj pare stateczkow sprzedaj i kaska bedzie to nie jest chyba problem natomiast battleship ma duze hp tak wiec pare kul nic ci nie zrobi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to moze wie ktos skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> polska wersje , tylko nie piscie ze lezy na polce w media markt czy emipku, jakby cos to jestem na gg,moze ktos chce sie wymienic gierkami przez dc lub eMule

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol: , gdybyś poszukał to byś znalazł w 15 sekund

http://www.cdprojekt.info/wszystko_o_grze....howGame&gid=569

tu masz "wszystko", gra jest firmy cdprojekt masz tam patcha i recenzje (strasznie sie nameczyli) i to jest odpowiedz dlaczego nie kupuje oryginalow, dla takiej olewki to szkoda kasy, nawet tam tapety sa 8O i w 1280x960 8O hoho nie ma co chlopaki zasluzyli na emeryture... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol: , gdybyś poszukał to byś znalazł w 15 sekund

http://www.cdprojekt.info/wszystko_o_grze....howGame&gid=569

tu masz "wszystko", gra jest firmy cdprojekt masz tam patcha i recenzje (strasznie sie nameczyli) i to jest odpowiedz dlaczego nie kupuje oryginalow, dla takiej olewki to szkoda kasy, nawet tam tapety sa  8O  i w 1280x960  8O  hoho nie ma co chlopaki zasluzyli na emeryture...  :lol:

wszystko spoko ale ta strona jest bardzo uboga :( a ten patch to sie wogole nie da sciagnac :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam dwa małe problemy z misjami. W piewszej mamy złapać Rhaula Rheimsa, który zdradził gubernatora. Jest on na Wyspie Piratów. No właśnie, ale gdzie ona jest? Nigdzie podczas gry nie usłyszałem o niej wzmianki nawet.

Drugi problem to z kolesiem który zna historię o piratach i mieszka w Falaise de Fleur. Nie moge go znaleźć. Gdzie on jest dokładnie? Z góry dzięki za pomoc.

PS. Jak ktoś widział gdzieś solucję do tej gry to proszę o linka.

Edytowane przez Carkon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi