Milo Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Właśnie sie ukazało całkiem niezle zapowiadające sie RPG/Adventure z naprawde niezłą grafika zajmuje 2 CD jak by ktos już miał niech zda relacje. A tutaj pare screenshotów: http://pirates.bethsoft.com/gallery-pc.html Update Dla zaintersowanych chyba pierwsza recenzja tej gry http://pc.ign.com/articles/427/427110p1.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 jak znjade troche czasu to bede sie musial temu troche przygladnac, bo mnie troche zaciekawilo. eh te cieple klimaty i karaibki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 to jest druga czesc seadogs, sam juz sie nie moge doczekac, bo bardzo lubie takie klimaty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sioux9 Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Czesc, gram w ta swietna gre i mam problem, jestem w ostatniej misji, walcze z black pearlem, i za cholere nie moge wygrac, czy zna ktos jakies cheaty do tej gry? Z reguly staram sie grac bez oszustw , ale tym razem inaczej nie da rady :oops: . Z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 co nie da rady! co to ma znaczyc, padnij dwieście synku! proobooj az do skutku! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Dobra Rada Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Sioux a moglbys mi powiedziec jak przeszedles te misje gdzie razem z Danielle atakuje sie fort Greenford zeby odbic tego staruszka z wiezienia? Wale po tym forcie ze statku, ale watpie ze tam mozna cokolwiek zniszczyc, no i na mnie spada taki grad bomb ze statek dlugo sie na wodzie nie unosi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Musisz uzyc umiejetnosci zwiazanej z ta kula ktora wzioles z swiatyni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Dobra Rada Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Uuuuuuu a gdzie jest ta kulka? Na ktorej wyspie dokladnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dade Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 mam pytanko czy jest mozliwosc kontynuowania gry po rozwaleniu black pearl bo u mnie wlaczyly sie koncowe napisy a pozniej menu a gdzies slyszalem ze mozna kontynuowac jezeli tak to napiszcie jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Dobra Rada Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Masz moze jakas rade odnosnie atakowania fortu Greenford. Za cholere nie potrafie tego przejsc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dade Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 wez battleshipa do tego coulverine 24 i zaladuj zwyczajnymi kulami podplyn na taka odleglosc abys ty dosiegnal fort a dziala fortu ciebie nie i to wszystko po rozwaleniu fortu podplyn do portu i wyskoczy ikonka z opcja wyladowania na lad ciebie i twojej zalogi no a potem to juz tylko chlastanie mieczem i flintą jesli masz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Dobra Rada Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Statek mam ten co przejalem jak byla ta misja co koles uciekal i trzeba go bylo zlapac (niedlugo przed misja z atakowaniem fortu). Zalozylem juz te culverine i zwykle kule, mam jednak problem z dosiegnieciem fortu tak zeby on mnie nie dosiegal. Zawsze jakies dzialo strzela do mnie :( Czy battleship ma wiekszy zasieg strzalu? Na takie cudo niestety nie mam kasy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dade Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 zasieg nie zalezy od statku a od srednicy dziala im mniejsze tym wiekszy zasieg a co do kasy do upoluj pare stateczkow sprzedaj i kaska bedzie to nie jest chyba problem natomiast battleship ma duze hp tak wiec pare kul nic ci nie zrobi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dade Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 czy ma ktos moze tego moda lub wie gdzie go znalezc plaseeee pomocy!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 www.gamefaqs.com Ja moda znalazłem na www.google.pl :) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 czy ma ktos moze tego moda lub wie gdzie go znalezc plaseeee pomocy!!!!! Znalazłeś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osman Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Czy ktoś wie może gdzie można znaleźć spolszczenie dio tej gry :?: Słyszłem że jest gdzieś na necie ale ja coś nie nie daje rady. Plizzzzzz :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osman Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a naprawde nikt nie wie gdzie jest to <span style="color:red;">[ciach!]</span>e spolszczenie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 jest polska wersja gry - spolszczenia nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djh Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 to moze wie ktos skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> polska wersje , tylko nie piscie ze lezy na polce w media markt czy emipku, jakby cos to jestem na gg,moze ktos chce sie wymienic gierkami przez dc lub eMule Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Czy jest jakas polska oficjalna badz nieoficjalna strona internetowa na temat tej gry ? Tak zeby znajdowalo sie opis gry hmm np solucja itp dzialdownload itp Szukalem i nieznalazlem zadnej [PL] strony o tematyce tej gry :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 :lol: , gdybyś poszukał to byś znalazł w 15 sekund http://www.cdprojekt.info/wszystko_o_grze....howGame&gid=569 tu masz "wszystko", gra jest firmy cdprojekt masz tam patcha i recenzje (strasznie sie nameczyli) i to jest odpowiedz dlaczego nie kupuje oryginalow, dla takiej olewki to szkoda kasy, nawet tam tapety sa 8O i w 1280x960 8O hoho nie ma co chlopaki zasluzyli na emeryture... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 :lol: , gdybyś poszukał to byś znalazł w 15 sekund http://www.cdprojekt.info/wszystko_o_grze....howGame&gid=569 tu masz "wszystko", gra jest firmy cdprojekt masz tam patcha i recenzje (strasznie sie nameczyli) i to jest odpowiedz dlaczego nie kupuje oryginalow, dla takiej olewki to szkoda kasy, nawet tam tapety sa 8O i w 1280x960 8O hoho nie ma co chlopaki zasluzyli na emeryture... :lol: wszystko spoko ale ta strona jest bardzo uboga :( a ten patch to sie wogole nie da sciagnac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 hmmmm czyli nie ma innej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 chm taka fajna gra malo doceniana a jednak mi sie podoba bardzo chociarz jak stanąłem w ppewnym punkcie tak nie gralem przez 3 miesiące. Moze istnieją inni fani tej gry, którzy mogli by mi pomuc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielg77 Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 a dokładnie w jakim miejscu niewiesz co zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Troche sie gralo. W czym masz problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 (edytowane) Mam dwa małe problemy z misjami. W piewszej mamy złapać Rhaula Rheimsa, który zdradził gubernatora. Jest on na Wyspie Piratów. No właśnie, ale gdzie ona jest? Nigdzie podczas gry nie usłyszałem o niej wzmianki nawet. Drugi problem to z kolesiem który zna historię o piratach i mieszka w Falaise de Fleur. Nie moge go znaleźć. Gdzie on jest dokładnie? Z góry dzięki za pomoc. PS. Jak ktoś widział gdzieś solucję do tej gry to proszę o linka. Edytowane 3 Marca 2005 przez Carkon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisztoffkan Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 grałem w to kiedyś, wyspa piratów to może chodzić o port na obecnej Jamajce, a Flaise de Fleur musisz poszukac po całej mapie, on najprawdopodobniej siedzi w tawernie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 jakie sa kody do tej gry?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...