Gość rafifeo Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 pomozecie z tymi kodami/ sa tam jakies niby podmiany plikow ale to nie dziala :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Mam problem. Mianowicie gdy chcę włączyć grę pojawia mi się okienko : Protection Error Debugger Detected - please close it down and restart! Windows NT users : please note that having the WinIce/SoftIce service installed means that you are running a debugger. Dodam, że mam oryginalną polską wersję gry. Pomocy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Na tylniej okładce pudełka powinien być nr. do pomocy technicznej i/lub e-mail. Edytowane 26 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...