merlin88 Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Po podkreceniu ( nawet do 450 ) windows po uruchomieniu restartuje sie ? Co mam zrobic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Podniesc napiecie Vcore do 2,1V Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin88 Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 A gdzie mam podniesc to napiecie? patrzylem w biosie i nie da rady tam !? ( jestem zielony w tym temacie ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 napisz jaka masz plyte to to pomoze. jezeli w biosie nie ma to moze byc problem problemy moga tez sprawiac jakies mocno nonamowe pamieci i/lub "odpustowy" zasilacz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 moze chłodzenie nie wyrabia??Miałęm celka 400 mhz i na nim 3 grafy.Najpierw voodoo 2 i max szedł proc na 450mhz potem voodoo niewyrabiało (za duzę PCI taktowanie).Potem mialem rive tnt2 ultra ktura miałą lepsze chłodzenie i juz mogłem biegać na 500 mhz i potem gf1 i też na 500 mhz szedł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin88 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 ABIT-BX133-RAID plyta glowna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 poczytaj manuala musi byc o zmianie napiecia jak nie ma w biosie to napewno gdzies na plycie (dip switche prawdopodobnie) Nie bedziemy robic wszystkiego za cebie - a tak pozatym to dobra plyta do krecenia tylko procek nienajlepszy no ale 450 to kazdy 400 wyciagal (prawie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 moze chłodzenie nie wyrabia??Miałęm celka 400 mhz i na nim 3 grafy.Najpierw voodoo 2 i max szedł proc na 450mhz potem voodoo niewyrabiało (za duzę PCI taktowanie).Potem mialem rive tnt2 ultra ktura fumfel to juz ty tez dolaczyles do grona dysortografow? :twisted: :roll: :?: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 genghiskhan teraz luknij o której godzinie to pisałem a nie hamsko wyskakujesz takimi tekstami :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 genghiskhan teraz luknij o której godzinie to pisałem a nie hamsko wyskakujesz takimi tekstami :?a to nie zalezy od godz o ktorej to pisales:) zadna wymowka:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...