_Vip_ Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 albo skaszanil mi sie telefonik. :evil: Od prawie godziny mojaSL'ka nie moze znalesc sieci.Tylko ja mam ten problem ,czy jednak jakis nadajnik sie skopal :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Ludzie jak macie swoje telefonki w IDEI to napiszcie czy jestescie aktualnie polaczeni z siecia .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 idea dziala :) ... [ ojciec ma :) ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 dziala dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 no to telefonik mi sie skaszanil :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 niekoniecznie - czasem mi tez nie moze znalesc - heheh idea ma problemy ostatnio duze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 vip.. nie panikuj.. przy takiej burzy moze jakis przekaznik (najblizszy tobie ) powiedzial amen ... wstrzymaj sie do jutra z diagnoza... wez komofon do reki przejdz sie po miescie. pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 u mnie dziala.... ale tak jak mowi dexiak. czekaj bo moze przekaznik zostal popieszczony ;) wyskocz gdzies gdzie bedziesz na innym przekazniku i wtedy zobaczysz co jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 dziala u mnie bezproblemowo , ale mialem 2 razy calkowity zanik sieci na ok 2h , pewnie cos motali przy nadajnikach :? przez to moja kumpela stracila 5 zl na wysylanie sygnalo - poczta glosowa sie wlaczala :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 no pewnie padl nadajnik (oby) ,bo watpie zeby tak nagle moj siemensik powiedzial NIE.Mozliwe ze karta mi wykrzaczyla.No nicpoczekam do jutra.A o tej porze to wole po miescie nie smigac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 dziala, moze ten akurat nadajnik sie uszkodzil:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 vip.. a bedziesz se zalowal... zrob se vmoda na 20kV :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 jest zle......rozmawialem przez GG z kumplem ktory mieszka niecale 100m od mojego bloku,u niego telefonik bezproblemu smiga :? .Wiec albo padl mi telefon,albo padla karta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 nie koniecznie :!: mozecie byc na roznych nadajnikach :!: zeby byc pewnym to przejdz sie do niego -> wylacz i wlacz telefon (wyciagniecie baterii na ok 2 min) -> jak nie bedzie zasiegu to idziesz do salonu idei :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 normalnie jaja jak berety.Na wyswietlaczu mam takie ladne cos : !IDEA ,pojawia sie zaraz po "szuka sieci" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Działa. Full zasięg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 :idea: moze nowe logo wprowadzaja ?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 normalnie jaja jak berety.Na wyswietlaczu mam takie ladne cos : !IDEA ,pojawia sie zaraz po "szuka sieci"Często mi się taki napis wyświetla po burzy, a waliło dzisiaj u nas niemiłosiernie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 troche o/t kucyk skad jestes jesli mozna ? ( osiedle ,dzielnica, ulica) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 normalnie jaja jak berety.Na wyswietlaczu mam takie ladne cos : !IDEA ,pojawia sie zaraz po "szuka sieci"Często mi się taki napis wyświetla po burzy, a waliło dzisiaj u nas niemiłosiernie... troszke popytalem znajomego i na 99% telefon bedzie sprawny :) Symbol !IDEA oznacza nic innego jak krzak ze strony operatora o czym telefonik usilnie imformuje,wiec jak jutro sie nie naprawi to smigam do salonu po nowa karte i powszystkiemu.(oczywiscie to jest optymistyczny scenariusz :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 spoko! u nas na mazurach kumpel etz nei raz juz mowił o problemach z ta siecia! :) Pytał sie goscie w saloie idei to ten powiedział ze cos tam zmieniaja.. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 troche o/t kucyk skad jestes jesli mozna ? ( osiedle ,dzielnica, ulica) Łęknice city :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 A co nie mozna sprawdzic czy jest era/plus? Tak trudno dac wyszukiwanie sieci? Chwile nie dziala cos i juz wszyscy wala na forum zamiast spokjnie wszystko sprawdzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 U mojej koleżinki Idea działa 2 razy na dzien po 3 godziny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 ja podczas tej pierdzielonej burzy tez stracilem sygnal na jakies 40 min a potem wrocilo do normy . Mam PLUSA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 U mojej koleżinki Idea działa 2 razy na dzien po 3 godziny :D hehe, a gdzie mieszka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 U mojej koleżinki Idea działa 2 razy na dzien po 3 godziny :D hehe, a gdzie mieszka? pewnie na biegunie - musi czekac az sie ziemia obroci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Ja tak kiedyś miałem w Nokii 3310, były to pierwsze oznaki pieprzenia się telefonu...... później już wogóle nie łapał zasięgu, padł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Duże problemy to ma mój telefonik - bateria calutka a jak się łącze następuje coś w rodzaju wyłączenia kompa z powera... Sieć (IDEA) raczej nie - może telefonik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Duże problemy to ma mój telefonik - bateria calutka a jak się łącze następuje coś w rodzaju wyłączenia kompa z powera... Sieć (IDEA) raczej nie - może telefonik...raczej idea:) tez mialem cos podobnego:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...