merlin88 Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 No wlasnie jak mozna zmienic Vcore poniewaz w biosie ta opcja jest zablokowana ??? to znaczy widac ja ale nie mozna zmienic wartosci.... :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 hmm procek plytka hmm ?? moze z tylu budy masz taki pstryczek 115/230V ?? ZART NIE PRUBUJ ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin88 Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 To jak moge zmienic Vcore ?? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Zapraszamy do FAQ, oraz na www.ocinside.de, a konkretnie tutaj Zakładam, że procek AMD :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin88 Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 mam celerona 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 mam celerona 400Ho Ho Ho , to widzę, że będzie ostre kręcenie... :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 nadaln ie powiedziales jaka plyta - moze tam jest zworka blokujaca ustawienia w biosie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 mam celerona 400pamietaj ze to nie celeron 300 A wiec jak mocno przesadzisz to sie z pozegnasz na zawsze ze sprawnoscia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 też szukam ale opisu nóżek ze zdjęciem bo było jak połączyć nóżki http://www.tweak.pl/forum/viewtopic.php?p=...ighlight=#20279 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin88 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 celeron 400 i plyta glowna ABIT-BX133-RAID Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibi1970 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 mialem kiedys abita bx 133 bez raidu wiec zapewniam cie ze da sie krecic! czy na twojej plycie jest taki blok przelacznikow (zdajsie DIPy sie to nazywa ok. 10 szt.) ? jak jest to poszukaj w instrukcji plyty ktory dip odpowiada za wlaczenie i wylaczenie SOFT MENU. wydaje mi sieze masz przelaczone sterownie plyty na DIPy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin88 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Mam te DipY jest ich 10 , ale niestety nie mam instrukcji plyty glownej .... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibi1970 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 wejdz na strone abita i moze znajdziesz gdzies instrukcje. wiec raczej mam racje piszac ze masz sterowanie przestawione na DIPy. a jak masz je ustawione ? wszystkie w jednej pozycji czy roznie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin88 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Wszystkie w jednej pozycji ( na dol ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibi1970 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 no ale co mi mowie slowo na dol ??????? nic pytam czy sa na ??? on, off, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin88 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 na offff :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibi1970 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 hmm no jak na off to teoretycznie powinny byc wylaczone czyli soft menu powinno dzialac chyba ze te przelaczanie miedzy dipami a soft menu jest jeszcze gdzie indziej (jakims jumperem). niestety bez instrukcji z opisem plyty sie nie obejdzie. ja nigdy nie uzywalem dipow wiec nie wiem co i jak ale moze ktos na forum wie. tak czy siak sciagaj instrukcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...