stranger Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Stranger ..... miałbys moze jakies linki dokladniej opisujace co i jak?????? bede wdzieczny:) Szacuneczek tomcyk nie ma żadnych linków.....a szczegułów hmmmmm.....powiem szczerze to trzeba zobaczyć, bo opisać za trudno.... ale tak np. bo to jest proste gwiazdki na niebieskim tle - biała farba na kawałek patyczka, naprężasz go i strzelasz jak z katapulty farba sie rozpryskuje i daje efekt gwiazd.....no mowie ci banały ale trudne do opisania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 beton z założenia wyszedłeś że to zleciłem, tylko dlatgo że jestem leniem nie zrobiłem tego sam, to jest naprawde proste! myślę, że każdy mógłby to sam zrobić.....ale mówie tylko tak dlatego bo widziałem sposób powstawania i rozumiem was bo pewnie bym tez nie uwierzył! nie nie !! ;) wcale nie zalozylem ze jestes leniem - serio ,ale po prostu dla mnie to wygladalo na zbyt profesjonalna robote i domyslilem sie od razu ze wspominales o ludku , ktory robil takie rzeczy dooobra dajmy sobie spokoj - nie chce sie klocic - bo mam za dobry humorek , bo jutro robie totalna rozpierduche z moja buda i baaaaardzo jestem tym podexcytowany ( :lol: :lol: :lol: ) , bo caly czas we lbie nowe pomysly mi przychodza i nie nadazam na kartce ich notowac :P :lol: 8) beka miąłem to samo jak się zastanawiałem jaki motyw na budzie chce, spac nie moglem tylko myslalem i kartka kolo łóżka, jak cos wpadło do głowy to na kartke:) apropo twojej budy?co ty tam kombinujesz?freon??????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 beton z założenia wyszedłeś że to zleciłem, tylko dlatgo że jestem leniem nie zrobiłem tego sam, to jest naprawde proste! myślę, że każdy mógłby to sam zrobić.....ale mówie tylko tak dlatego bo widziałem sposób powstawania i rozumiem was bo pewnie bym tez nie uwierzył! nie nie !! ;) wcale nie zalozylem ze jestes leniem - serio ,ale po prostu dla mnie to wygladalo na zbyt profesjonalna robote i domyslilem sie od razu ze wspominales o ludku , ktory robil takie rzeczy dooobra dajmy sobie spokoj - nie chce sie klocic - bo mam za dobry humorek , bo jutro robie totalna rozpierduche z moja buda i baaaaardzo jestem tym podexcytowany ( :lol: :lol: :lol: ) , bo caly czas we lbie nowe pomysly mi przychodza i nie nadazam na kartce ich notowac :P :lol: 8) beka miąłem to samo jak się zastanawiałem jaki motyw na budzie chce, spac nie moglem tylko myslalem i kartka kolo łóżka, jak cos wpadło do głowy to na kartke:) apropo twojej budy?co ty tam kombinujesz?freon??????????? do FC jeszcze nie przymierzam sie - na razie moduje (moduje rownolegle 2 budy - aktualna co mam i jeszcze jedna , co dorwalm) FC bede robil jak uda mi sie wykombinowac skraplacz , bo kompresor i kapilare mam zarezerwowana juz ...... no i jeszcze parownik zrobic - musze porzadnie sie pouczyc paru elementow Fizyki i chlodnictwa , aby skumac czacze przy obliczeniach (a bedzie ich troszke :?) nooo i jeszcze ze 2 razy obczytac topic berkuta oraz overclockers.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Hyh, ale choinka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartuch Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Hej Stranger! Mam pytanie: ile płaciłeś za tego 10 - letniego big tower'a i gdzie go kupowałeś? Pytam, bo chciałbym sie zorientować ile musiałbym ewentualnie kasiorki przygotować jak się zdecyduje na takie coś. A może ktos jeszcze orientuje się w cenach takich uzywanych bud? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Hej Stranger! Mam pytanie: ile płaciłeś za tego 10 - letniego big tower'a i gdzie go kupowałeś? Pytam, bo chciałbym sie zorientować ile musiałbym ewentualnie kasiorki przygotować jak się zdecyduje na takie coś. A może ktos jeszcze orientuje się w cenach takich uzywanych bud? ja zapłaciłem za niego 30 zl, kupowałem od znajomego ale na allegro widziałem ze at dochodza do 50 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Stranger gratuluje swietnego moda !! Nio i pytanie co do tego bigtowera Ma on zdejmowane boki czy cala gore?? To samo w sumie pytanko do B3TONa bo wiedzialem ze ty tez masz big towera. Bo moge miec takiego bigtowera za 0.5 l wysoko oprocentowanego plynu ... A w sumie nigdzie nikt nie pisze czy boki sa zdejmowane czy jak... A mam juz tyle pomyslow na mojego Big towera ze nie wiem czy przez wakacje czasu starczy i kasy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Bardzo zajebisty mod !! jestem pod ogromnym wrazeniem !! Jak dlugo to robiles ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Stranger gratuluje swietnego moda !! Nio i pytanie co do tego bigtowera Ma on zdejmowane boki czy cala gore?? To samo w sumie pytanko do B3TONa bo wiedzialem ze ty tez masz big towera. Bo moge miec takiego bigtowera za 0.5 l wysoko oprocentowanego plynu ... A w sumie nigdzie nikt nie pisze czy boki sa zdejmowane czy jak... A mam juz tyle pomyslow na mojego Big towera ze nie wiem czy przez wakacje czasu starczy i kasy ... dzięki za pozytywną opinię co do big'a to niestety ma zdejmowana cała gore co jest meczace i nie wygodne strasznie, powoduje tez wiele utrudnień w modingu, chcialem wiatraki kolorowe dac na górę ale jak se przemyslalem zdejmowanie oslony i odpinanie ich w tym czasie to stwierdzilem ze to nie ma sensu..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Bardzo zajebisty mod !! jestem pod ogromnym wrazeniem !! Jak dlugo to robiles ?? dzieki wiesz jakby to przeliczyc na godziny to wcale nie tak dlugo, mysle ze w 72 bym sie zamknal, ale zdjecia powstaly po 2 miesiacach od czasu kiedy big'a dopadłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 mod wymiata , spoko efekty congratulejszyns :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 no to teraz jak cos ujawniłes rombka(z tymi gwiazdami).. to powiem ze mi na poczatku kopara opadła......jak zobaczyłem pierwszy raz..... jedno z najlepszejszych malowan jakie widziałem...bez kitu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 mod wymiata , spoko efekty congratulejszyns :D dzieki ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Poprostu brak mi słów, naprawde ładnie zrobiłeś tą bude, widać ze dużo pracy w nią włożyłeś, Efekt wypasony...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 nie no normalnie respect. bardzo mi sie podoba. bez wzgledu na to kto malowal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Ech, zajebiste. Nic dodać, nic ująć. Kojarzy mi się z "2001 odyseja kosmiczna". Te przemysłowe przełączniki, o których wspomniał Beton dodają designowi posmaczku lat 80, co wywołału u mnie to skojarzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Ech, zajebiste. Nic dodać, nic ująć. Kojarzy mi się z "2001 odyseja kosmiczna". Te przemysłowe przełączniki, o których wspomniał Beton dodają designowi posmaczku lat 80, co wywołału u mnie to skojarzenie. no niestety one ida out, i chyba w ich miejsce lcd przyjdzie, gdzie mozna jakies fajne wylaczniki dostac zeby mi tu do tej budy pasowaly??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 A gdyby teoretyczny ktoś złożył Ci ofertę kupna, przy jakiej liczbie byłbyś skłonny zacząć negocjacje? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 A gdyby teoretyczny ktoś złożył Ci ofertę kupna, przy jakiej liczbie byłbyś skłonny zacząć negocjacje? ;) hmmmm nie prosciej swoja bude pomalowac?to jestem w stanie zalatwic!i taniej wyjdzie ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Moją budę? :lol: :lol: :lol: Druga do lewej :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Cudownie ;P chyba sobie ustawie jedno z Twoich zdjęć na tapetę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Dijkstra: nie musza byc otwory i nie musi byc podswietlana zeby efekt po pomalowaniu byl super, ja tu chyba wrzuce pare pomysłów i wzorów nie koniecznie kosmosu na forum, każda mozna tak pomalowac zeby wygladalo super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 to_slowo_zostalo_wyklete_z_tego_forum ;P chyba sobie ustawie jedno z Twoich zdjęć na tapetę ;) powedz ktore chcesz to ci wysle w lepszej jakosci na maila ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Stranger gratuluje swietnego moda !! Nio i pytanie co do tego bigtowera Ma on zdejmowane boki czy cala gore?? To samo w sumie pytanko do B3TONa bo wiedzialem ze ty tez masz big towera. Bo moge miec takiego bigtowera za 0.5 l wysoko oprocentowanego plynu ... A w sumie nigdzie nikt nie pisze czy boki sa zdejmowane czy jak... A mam juz tyle pomyslow na mojego Big towera ze nie wiem czy przez wakacje czasu starczy i kasy ... dzięki za pozytywną opinię co do big'a to niestety ma zdejmowana cała gore co jest meczace i nie wygodne strasznie, powoduje tez wiele utrudnień w modingu, chcialem wiatraki kolorowe dac na górę ale jak se przemyslalem zdejmowanie oslony i odpinanie ich w tym czasie to stwierdzilem ze to nie ma sensu..... Mysle ze mozna te wentylatory dac na jakis dluzszych kablach albo wymyslec cos co by kable zwiajlo i rozwijalo - juz mam nawet maly pomysl ... Zaraz lece do monopolowego po flaszeczke i do znajomego po tego bigtowera... I od jutra zaczynam moj mod "..." ( musze jakos nazwe wymyslic ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 http://80.55.56.146/images/07.jpg http://80.55.56.146/images/09.jpg te dwa poprosze na jamiko@piwko.pl :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 http://80.55.56.146/images/07.jpg http://80.55.56.146/images/09.jpg te dwa poprosze na jamiko@piwko.pl :] poszły 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogr22 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 to chyba jestes prze<span style="color:red;">[ciach!]</span> jak to malowales to wszystki recznie spreyem !! dla mnie to jest niemozliwe zebys spreyem to zrobil, jakys mial poszczegolne fazy projektu malowania to wrzuc na posta :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 czy ty wrescie doczytasz cos do konca? napisalem ze nie ja to malowalem! malowal to znajomy sprayami, bez zadnego urzadzenia dodatkowego co twoim zdaniem jest tu niemożliwe do pomalowania spreyem to ci wyjasnie technike jaka to robil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 przelas nie liż <font color="#FF0000">[ciach!]</font>-ska tu na forum nikomu...... ja mam takie samo podejscie do sprawy jak b3ton!!!!!!!!!!! i zupełnosci sie z nim zgadzam... Nie wydaje mi sie azeby to malowanie było robione sprajami bo zeby wykonac takie cos trza conajmniej aerografu i BARDZO , BARDZO sprawnej reki ps.polukałem se na zdjecia i to nawet na aerograf jak dla mnie nie wyglada.... nie wierzycie w takie cos :?: przyjedzcie kiedys do sopotu na monciak w trakcie sezonu.... tam jest gostek ktory robi obrazy w ten sposob.... maluje sprejem pogieta kartke, potem ja tak fajnie porusza po plotnie i cos zaczyna powstawac. troche kraglosci (zatyczka od spraya), malowanku w okol i jest planeta :!: mowie, jak nie wierzycie to wpadnijcie do sopotu..... gostek robi to zajebiscie :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 przelas nie liż <font color="#FF0000">[ciach!]</font>-ska tu na forum nikomu...... ja mam takie samo podejscie do sprawy jak b3ton!!!!!!!!!!! i zupełnosci sie z nim zgadzam... Nie wydaje mi sie azeby to malowanie było robione sprajami bo zeby wykonac takie cos trza conajmniej aerografu i BARDZO , BARDZO sprawnej reki ps.polukałem se na zdjecia i to nawet na aerograf jak dla mnie nie wyglada.... nie wierzycie w takie cos :?: przyjedzcie kiedys do sopotu na monciak w trakcie sezonu.... tam jest gostek ktory robi obrazy w ten sposob.... maluje sprejem pogieta kartke, potem ja tak fajnie porusza po plotnie i cos zaczyna powstawac. troche kraglosci (zatyczka od spraya), malowanku w okol i jest planeta :!: mowie, jak nie wierzycie to wpadnijcie do sopotu..... gostek robi to zajebiscie :!: no czyli potwierdzasz to co powiedzialem zadnych urzadzen tylko spray :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...