dyzpl1 Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Mam kartę GF2MX czy istnieje jakiś program którym można włączyć opcję TV. Mam program TVTool który świetnie działa (sprawdzałem kartę identyczną znajomego - jest OK) a moja nie działa, na TV nie ma żadnej reakcji. A może aktualizacja Firmware'u? da się to zrobić? :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Moze wyjscie w twojej karcie jest na chipsecie ktorego tv-tool nieobsluguje. Sprobuj nowszej wersji programu lub moze drivery do grafiki cos wala, mialem kiedys taki problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Mam kartę GF2MX czy istnieje jakiś program którym można włączyć opcję TV. Mam program TVTool który świetnie działa (sprawdzałem kartę identyczną znajomego - jest OK) a moja nie działa, na TV nie ma żadnej reakcji. A może aktualizacja Firmware'u? da się to zrobić? :evil: A w samych driverach nie mozesz wlaczyc? (Panel Sterowania/Ekran). Tylko funkcja jest zwykle aktywna gdy jest juz TV podlaczony do karty. Czasem na niektorych driverach TVOUT wogole nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bones123 Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 a na niektorych kartach obraz jest czarno-bialy, wiecie moze jak zaradzic? cya Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzpl1 Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Dokładnie taką samą kartę próbowałem i faktycznie gdy TV był wyłączony to program TVtool zgłaszał komunikat, że TV nie jest podłączone. A na mojej nic nie pokazywał. nawet we właściwościach karty w TwinView gdzie ma wyszczególnione urządzenia nie pokazywał nic.Więc nic nie można ustawić opcje są nieaktywne. gdywłoże drugą kartę opcje się uaktywniają. Steroniki ściągałem najnowsze i nic może karta jest uszkodzona ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Mozliwe ze cos z wyjsciem TV. TV podlacza sie przy _wylaczonym_ komputerze. A co do czarno-bialego obrazu to proponuje zmienic "format sygnalu" (PAL BG PAL I itd.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...