dezox2996 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) Próbowałem dziś włączyć komputer i na próbie się skończyło. Sprawdzałem bios jest to Phoenix i sprawdziłem kody biipnięć i żaden nie pasuje w tabeli pisze ze będą np. 4 bip i pauza 3 bip i pauza i 2 bip a u mnie jest seria jak z karabinu przez jakieś 20 sekund.Ma ktoś może jakiś pomysł? Jeszcze dodam ze nie przechodzi nawet do ekranu bios i jakieś 6 miesięcy temu zmieniałem kondensatory bo się wybrzuszac zaczęły. Edytowane 31 Lipca 2014 przez dezox2996 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2014 Ma ktoś może jakiś pomysł? Tak, kup nowy komputer. poważniej, podaj konfigurację, będzie można coś myśleć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dezox2996 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) płyta to micro-star ms-7060 karta graficzna gf 6200 procesor amd niepamiętam jaki coś jeszcze przyda sie? Udało mi się już były dwie różne kości ram i kolidowały dzięki za pomoc Klaus Edytowane 31 Lipca 2014 przez dezox2996 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montex Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2014 Zasilacz, ram. Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ets747 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2014 Nagraj dyktafonem i wyslij Ram to przyczyna: nastepnym razem pisz dokladniej phoneix czy phoneix award Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...