davidii Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) Siemanko , kompa składam pod gry i pod rendering : to co stworzyłem , patrząc na zestawy od purepc + moja modyfikacja ( zestaw z lipca (intel) za 2000) :co do karty graficznej to dodałem ją bo się zastanawiam : albo nowa r9 270x , albo używana : 7970/gtx 680 / 280x . Pozdrawiam Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez davidii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipton Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2014 Pod rendering 4GB pamięci RAM? :E Nie podoba mi się ten zestaw. Przedstawię Ci konfig. z nastawieniem na gry, w mniejszym stopniu na rendering: http://www.morele.net/inventory/info/xiVWNk/ Kilkoma prostymi zmianami udało się wcisnąć w zestaw wydajniejszą kartę i 8GB pamięci RAM. Teraz sam sobie odpowiedz na pytanie, czy nadal Twój zestaw wygląda interesująca... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ets747 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2014 Ja bym wymienił ssd na adata bo za ta cene ma odczyt550 i zapis 520 oczywiście 128 gb Radze poczekac 1 miesiac na radeon r9 370x jesli chcialbys radeona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidii Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2014 na fanpage PurePc , polecili mi Plextora i w testach jest najlepszy . co do Ramu to zawsze można dokupić . co do r9 370x to nie wiem czy za 700zł będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...