Patrysia999 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2014 Witam dzisiaj dotarły do mnie podzespoły i skreciłem taki sprzęt: http://www.morele.net/inventory/info/UKDau3/ Problem w tym iż po podłączeniu monitora kablem DVI do karty na monitorze nic sie nie dzieje, po podłączeniu do karty zintegrowanej wszystko działa cacy. Wiatraczki się kręcą ale nic sie nie dzieje. Podłączyłem starą karte radeona i normalnie działa więc domyślam się, że albo karta jest zdupiona albo powinienem coś w biosie pozmieniać. Jakieś pomysły? Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2014 Monitor podłączasz pod DVI-DVI czy jakąś magiczną przejściówką pod analog w monitorze? Sprawdź, czy karta dobrze siedzi w slocie, nie rozwaliła sloty w transporcie, nie poluzowała się, ma podłączone zasilanie. Jak będzie wszystko ok (powinno być, bo przecież wkładałeś inną kartę), sprawdź kartę w innym kompie lub w drugim slocie pci-e. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Odszukaj w biosie opcji Init Display First i ustaw na PCIE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...