mariuh Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 A ja od dawna mam chrapke na Spire FRII.Teraz mam Jakiegoś CoolerMastera który się kręci 5100RPM i jak się kłade spać to go jeszcze przez sen słysze :wink: .Plan wygląda tak że kupuje FRII i instaluje spowolnione dodatkowe wiatraki w budzie,Wyciszam obudowe korkiem i będe mógł spać spokojnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 do wyciszonego kompa FR2 nadaje siświetnie, jest niemal niesłyszalny i bardzo skuteczny, szczególnie jak na swpją cenę. przy podobnym hałasie i skuteczności przebija niektóre cooery kosztujące ponad 100zł :) a ja kupiłem wczoraj Titana CU5TB za 41 zł 8O więc FR2 nie kupię już. aczkolwiek titan ędzie głośniejszy od FR2 ale i minimalnie skuteczniejszy. jak zmienię wiatrak to będzie chłodzonko jak marzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuh Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 No ale wiatrak musisz zmienić i koszta pójdą w góre :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 na razie będzie ten co jest, cooler i tak jest skuteczniejszy od FR2 ale i minimalnie głośniejszy (hałas i wydajność równe FR I). a wiatrak zmienię później, ten co jest można drogo sprzedać bo jest auminiowy, błyszczący i nieużywany :) może zmienię na taki co ma 30-40 CFM zamiast tych głośnawych 20 CFM co dał titan ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yar68 Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 na razie będzie ten co jest, cooler i tak jest skuteczniejszy od FR2 ale i minimalnie głośniejszy (hałas i wydajność równe FR I). a wiatrak zmienię później, ten co jest można drogo sprzedać bo jest auminiowy, błyszczący i nieużywany :) może zmienię na taki co ma 30-40 CFM zamiast tych głośnawych 20 CFM co dał titan ... gratuluje udanego zakupu, w sklepie ten tytan kosztuje 79,91 zł napisz czy masz gware na niego, czy to nówka? aha i najwazniesze pomecz troche sprzet o podaj temp. w stresie i w iddle nara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 cooler jest z wystawy. nie był używany, tylko leżał. gwarancji nie ma ale po co ? jednak znajomy odbierze dla mnie i jutro może będę go miał. 41 zł bez doliczania kosztów przesyłki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 (...) zamówiłem pro bo oni nie mają non pro , a tak wogóle to one się różnią obrotami wentylatora czyli jak zmniejsze obroty pro to będę miał bez pro a jak będę chciał się pobawić w oc to sobie zwiększe obroty , a kosztuje on 89 zł ten model iglo 2500 to wcześniej mieli w coolingu za 90 ( + 12 przesyłka) razem wyniósł by mnie 92 zł ale już go nie mają I jak oceniasz ten iglo 2500 pro? Głośny? Jak ci chłodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...