robert9sd Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Witam, mam problem z wtyczką zasilającą płytę główną. Wtyczka posiada 24 wtyki, jednak jeden z nich jest pusty( nie ma podłączonego kabla) Zasilacz Corsair VS 550 Moje pytanie brzmi: czy tak powinno być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Wszystko jest ok :). 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert9sd Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Wszystko jest ok :). Dzięki ;> I jeszcze jedno pytanie : dlaczego na płycie mam 24 wejścia skoro na wtyczce mam tylko 23 podłączone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1648371/missing-pin-pin-connector.html#10639144 Dlaczego zaś pozostał pin w gniazdach płyt głównych, hmm... [; Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez AragornPL 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert9sd Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2014 OK dziękuje. Zamykam ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...