ElHombre Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Witam. Jestem (nie)szczęśliwym posiadaczem internetu od Neostrady (teraz to chyba orange). Ja większość klientów tego ISP posiadam livebox'a. Niestety mam jeden problem, a mianowicie zasięg, a raczej jego niedobór. Myślałem jak ten problem rozwiązać, najlepszy byłby chyba repeater (pewne działanie itd.), poszperałem trochę po sklepach internetowych i nie wiem za bardzo co kupić. Jak każdemu chyba nie przelewa się wiec szukam czegoś co kosztuje maksymalnie 100 zł i ma dobry stosunek ceny do jakości. Miłoby byłoby zobaczyć nowe urządzenie, a nie używane. Dzięki z góry za odpowiedzi. PS: WDS nie bardzo podejdzie, bo chyba nie każdy bedzie współgrał z liveboxem. :wisielec: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adikss Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Ja mam mt4218 media-tech prosty i niedrogi a spełnia swoją funkcję. Chyba cos koło 80 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2014 byłby chyba repeater (pewne działanie itd. Z tym pewnym działaniem jest tak : Masz tyko 50% transferu. Podłącz pod repeater 2 kompa i np oglądaj YT 1 komp nic nie dostanie ( połączenie 1-2 Mbit z mega pingami ) U mnie zrywało połaczenie głowny router -->rep -> przez co komputer końcowy co chwile tracił TCP-IP. Lepiej : Acces Point + 2 router... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElHombre Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 A co myślicie o tym: http://m.allegro.pl/router-wifi-pentagram-p6211-n150-ap-wisp-repeater-i4466606018.html ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...